in ,

Δέσπω Καρνιαδάκη: υπάρχει η δυναμική να κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή, video

 

2η θεματική εκπομπή με πρόσκληση σε γυναίκες υποψήφιες στο web tv του fonien.gr και στο στούντιο βρέθηκε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δέσπω Καρνιαδάκη απο τον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη. Η ίδια υπερασπίστηκε το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής λέγοντας ότι έχει παραχθεί σπουδαίο έργο το οποίο θα πρέπει να έχει συνέχεια, μίλησε για τα πλεονεκτήματα του συνδυασμού και την εργατικότητα του επικεφαλής. Σε ότι αφορά τον δύσκολο ρόλο της γυναίκας του σήμερα είπε ότι όταν υπάρχει θέληση και εργατικότητα όλα γίνονται, δήλωσε σίγουρη για την εμπιστοσύνη του κόσμου στην συνέχεια του έργου του συνδυασμού και κάλεσε τους πάντες να δώσουν το παρόν την Κυριακή στις κάλπες.

δείτε την εκπομπή

 

 

 

 

 

 

 

οι επιστολές των συνδυασμών για την μη συμμετοχή τους:

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ανακοίνωση:
Η “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”, επειδή η επιλεκτική παρουσία κάποιων από τους υποψηφίους σε οργανωμένες συνεντεύξεις ενδέχεται να εκληφθεί ως εκ προοιμίου διανομή αρμοδιοτήτων κάτι που στο συνδυασμό μας δεν ισχύει.
Και επειδή σεβόμαστε τον αγώνα όλων των υποψηφίων μας, δεν θα συμμετέχουμε στις συνεντεύξεις υποψηφίων καθώς έτσι συναινούμε στην έμμεση προβολή κάποιων εξ αυτών εις βάρος των υπολοίπων.
Με δεδομένο, δε ότι ο νόμος δεν επιτρέπει την εμφάνιση του επικεφαλής σε περισσότερες από δύο συνεντεύξεις ανά μέσο,  θα μπορούσαμε να σας στέλνουμε εγγράφως τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για τα θέματα που θέλετε να παρουσιάστε.
Με την ελπίδα ότι κατανοείτε τη θέση μας στο θέμα αυτό, ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

ΑλλάΖουμε τον Δήμο ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την πρόταση συμμετοχής υποψηφίωντου συνδυασμού μας σε θεματικές συνεντεύξεις που προτίθεστε ναδιοργανώσετε τις επόμενες μέρες.Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο “αλλάΖουμε τον Δήμο” επιλέγουμεσυνειδητά να μην συμμετέχουμε στη διαδικασία αυτή.Κύριο και μόνο κριτήριο είναι η αποφυγή προβολής μόνο ορισμένων, τωνεπιλεγμένων προς συμμετοχή στη διαδικασία στελεχών μας.Με γνώμονα την εκτίμηση και την ισότιμη αντιμετώπισή μας προς όλα ταπρόσωπα που απαρτίζουν το συνδυασμό μας.Σε μια κίνηση σπουδαίων ανθρώπων, κανείς δεν ξεχωρίζει και κανείς δενπερισσεύει.Επομένως για εμάς οι θἐσεις του συνδυασμού μας είναι θέσεις όλων τωνμελών της ομάδας μας, τις οποίες καταρτίσαμε συνεργατικά καισυμμετοχικά.Αντί αυτού, με πολλή χαρά μοιραζόμαστε το πρόγραμμά μας μαζί σας στοσυνημμένο.Επίσης είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σαν συνδυασμός στιςόποιες θεματικές ερωτοαποκρίσεις, για την αξιοκρατική εκπροσώπηση όλωντων συνδυασμών, εφόσον παρουσιάσετε άλλους υποψηφίους άλλων συνδυασμών.

Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Λαϊκή συσπείρωση.

Λόγω έλλειψης χρόνου δεν ήταν εφικτό να έχουμε συμμετοχή απο υποψήφιο μας