in , , , ,

Δέκα χρόνια Reggae Vibes Music Festival

Δέκα χρόνια Reggae Vibes Music Festival
Όλη πόλη γιορτάζει το φεστιβάλ που έγινε θεσμός.
 
Reggae Vibes Music Festival 30 Ιουλίου 2016 στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο μετά τις 9 το βράδυ. Ένα μαγικό επετειακό βράδυ γεμάτο reggae – dub ήχους και μουσική. Κοντά μας θα είναι ο θρυλικός «τρελός» καθηγητής MAD PROFESSOR μαζί του στο μικρόφωνο η μαγευτική SISTER AISHA. Για πρώτη φορά μαζί μας ο εκπληκτικός Mc BROTHER CULTURE.  Τον πλέον καταξιωμένο Έλληνα παραγωγό της dub μουσικής PROFESSOR SKANK μαζί με το γνωστό από τους Imam Baildi Mc YINKA. Οι εκρηκτικοί SKGS DUB ALLIANCE και η ομάδα κρουστών ΕΝ ΡΥΘΜΩ.  Τη βραδιά ανοίγει με dj’s set ο DADDY VERTIGO.
Web
Δέκα χρόνια Reggae Vibes Music Festival. Ποιος θα το φανταζόταν όταν ξεκίνησε η ομάδα τον Αύγουστο του 2007 με ένα beach party, ακούγοντας reggae – dub μουσικές, γιατί αυτές μας αρέσουν σε ειδυλλιακό τοπίο, όπως είναι η παραλία του Αλμυρού, ότι θα έφθανε η στιγμή που θα έκλεινε δέκα χρόνια πετυχημένης διοργάνωσης. Τα ονόματα που μας έχουν τιμήσει και συνεχίζουν να μας τιμάνε είναι, αποδεδειγμένα οι καλύτεροι στο είδος τους. Ξεκινώντας πάντα με τον πρώτο απ’ όλους τον «Mad Professor». Ποιος δε θυμάται τους «Zion Train» μαζί με τα μοναδικά πνευστά των «Love Grocer», τους ασταμάτητους «Iration Steppas», τους «Vibronics», τους Εγγλέζους «Nucleus Roots και το βραβευμένο ως ο καλύτερος MC στα UK Reggae Heritage Awards «Afrikan Simba». Η παρουσία μελών των «Dreadzone» μαζί με την μαγευτική φωνή του «Earl 16» το 2013 είναι το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Υποστηρίζοντας πάντα την ελληνική underground σκηνή μας τίμησαν οι «Κακό Συναπάντημα», «Tropical Storm», «Global Vibe», «Fundracar» και ο «Vlastur» με τη μπάντα του,  δίνοντάς μας τον καλύτερο τους εαυτό, κατατάσσοντας το φεστιβάλ ως το μεγαλύτερο Reggae της Ελλάδας. Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι είναι η Ένωση Γονέων και Φίλων Α.μ.Ε.Α. με τον ακούραστο πρόεδρο Γιώργο Μαυροφόρο και την  δημιουργική και πάντα δραστήρια γραμματέα Μαριάννα Διαμαντοπούλου.
Κλείνοντας  θα αναφερθούμε στον εμπνευστή, θεμελιώτη  και καλλιτεχνικό επιμελητή του Reggaevibes Music Festival τον «Professor Skank», το δικό μας Στέφανο Πατεράκη.   Επίσημα αναγνωρισμένος ως ο πρώτος Dub  παραγωγός της χώρας μας με διεθνή παρουσία και τη δουλειά του να εξάγεται σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
 
Όπως πάντα στο φεστιβάλ θα διεξάγονται παράλληλες εκδηλώσεις από το Alegria dance studio με alternative choreography και τη συμμετοχή της Μαριάννας Διαμαντοπούλου από την Ένωση Γονέων Α.μ.Ε.Α. Επαρχίας Μιραμπέλλου. Από την ομάδα UGA, breakdance  και hip hop popping από το Leeroy Cabalag. Face & body painting και εργαστήριο μετατροπής reggaevibes μπλουζάκια.
reggae 2016_50x70
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reggaevibes.gr
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Τιμή εισόδου: 15 euro
Προπώληση on line εισιτήριων: 10 euro