in ,

Γνώρισα ανθρώπους που είναι φιλίες ζωής, ποιος θα γίνει νονός στο Μεραμπέλο αποκάλυψε ο Τάσος Νούσιας

με τον σκηνοθέτη της ταινίας Κώστα Χαραλάμπους δεξιά

Ξανά στον «τόπο του εγκλήματος» μετά από 8 χρόνια βρέθηκε ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας τις προηγούμενες μέρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας Λούγκερ του Κώστα Χαραλάμπους.

fonien.gr - Συνέντευξη Τάσου Νούσια

Μετά τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό σίριαλ του Θοδωρή Παπαδουλάκη «ΤΟ ΝΗΣΙ» πριν απο 8 χρόνια, ο Τάσος Νούσιας  επέστρεψε στο Μεραμπέλλο και μίλησε στο fonien.gr για τους φίλους τους, τον τόπο, την Ελληνική τηλεόραση, το θέατρο και το σινεμά, την ιστορία του τόπου, την νέα ταινία που παρουσιάζει την ζωή μιας οικογένειας σε μια διαφορετική Ελλάδα, ότι το Ελληνικό σινεμά αντέχει επειδή θέλει, την σχέση του με τον σκηνοθέτη και αποκάλυψε ότι η Βικτώρια Χίσλοπ  θα γίνει νονός και βαπτίστηκε Χριστιανή για αυτό.
Βρεθήκαμε με τον Τάσο Νούσια τις ημέρες των γυρισμάτων της ταινίας στην Φουρνή όπου ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την βοήθεια των ανθρώπων του χωριού όπως και αυτή των ανθρώπων της Κριτσάς και όλων των περιοχών στο Μεραμπέλλο, που άνοιξαν τα σπίτια τους για να προσφέρουν ότι μπορούσαν. «Αυτή είναι η Κρήτη, αυθεντική με ανθρώπους πλούσιους στην καρδιά, αυτό είναι το Μεραμπέλλο και σας ευχαριστούμε για όλα. Μεραμπέλλο λέω και…κλαίω» είπε.
ΘΑΝΟΣ Κ.