in ,

Γιώργος Στρατάκης: Να μην περιμένουμε να αλλάξει ο χρόνος για να αλλάξουμε μέσα μας άκουσέ το

στρατακησΟ πολυαγαπημένος και καταξιωμένος πλέον καλλιτέχνης και δημιουργός Γιώργος Στρατάκης μίλησε στην εκπομπή του 104.4 Πάμε Αέρα με τον Θάνο Κορομπύλια την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.
Παραδέχτηκε ότι είναι  δύσκολη η περίοδος την οποία περνάνε όλοι οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες για  το γεγονός ότι δεν έχουν επαφή με τον κόσμο, μία επαφή η οποία τους δίνει τη δύναμη να συνεχίζουν, όμως είναι ανάγκη όλοι μαζί να πράξουμε τα δέοντα για να περάσουμε την πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη. Πρώτα από όλα και πάνω από όλα η υγεία μας, είπε και σύντομα θα βρεθούμε ξανά εκεί που ξέρουμε να περνάμε όλοι μαζί ευχάριστα.
Σε ότι αφορά την μουσική είπε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες οι οποίοι δίνουν το έναυσμα και σε νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την Κρητική μουσική παράδοση κάτι που από μόνο του είναι πολύ αισιόδοξο αναφέρθηκε σε πράγματα τα οποία ετοιμάζουν με τον Νίκο Στρατάκη και τους συνεργάτες του και ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα για την τρέχουσα περίοδο και τη νέα χρονιά
 
Ακούστε εδώ τον διάλογο από τη ροή της εκπομπής.