in ,

Γιάννης Πλακιωτάκης: βάλαμε τα γυαλιά σε πολλά κράτη, όλα όσα του είπαν και οι δεσμεύσεις του, videos – photos

Δείτε στο fonien.gr τα θέματα που έθιξαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και οι επικεφαλείς των συνδυασμών του Δημοτικού συμβουλίου στην συνάντηση τους με τον Γιάννη Πλακιωτάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιουνίου κατά την επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής στον Δήμο.

Αντώνης Ζερβός τα 10 συν ένα θέματα 

 

 

 

 

Νίκος Κοκκίνης, έθιξε πέρα από αυτά του Δημάρχου, επιπλέον το κομμάτι των σχολών, την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου από Καλό Χωριό έως Σίσι, το θέμα της αρχαιολογικής περιοχής στο Καλό Χωριό, το θέμα με την ανάπτυξη των υδατοδρομίων, την κατασκευή του λιμενικού σταθμού στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου αλλά και το θέμα με το οικόπεδο στην Μεσοράχη για την κατασκευή του 2ου και 3ου γυμνασίου

 

Γιάννης Ανδριώτης

Τόνισε εκ νέου το θέμα των σχολών και έφερε παράδειγμα την τελευταία  εξέλιξη που είχαμε με την σχολή ξεναγών στο Ρέθυμνο, η σχολική στέγη, τι θα γίνει με τα δημοτικά λιμενικά ταμεία, τέλος ιδιαίτερη έμφαση έδωσε σε ότι αφορά το έργου του Κέντρου αποκατάστασης στη Νεάπολη.

 

Γιώργος Φιλιππάκης

Ο επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης είπε πως τα θέματα είναι κοινά απο την στιγμή που η αγάπη για τον τόπο είναι δεδομένη από όλους άσχετα εάν η παράταξη του έχει μια άλλη λογική σε ότι αφορά την ανάπτυξη και τις επενδύσεις. Ζήτησε ότι το δίκτυο ύδρευσης πρέπει να εξυγιανθεί καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα.

 

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης απάντησε σε  όλα με τον ίδιο να τονίζει ότι τα θέματα που αφορούν άλλα υπουργία θα τα προωθήσει, είπε πως από την κορονοϊό δεν έχουμε ξεφύγει, είδε και ο ίδιος μια χαλάρωση και ζήτησε από όλους να μην θεωρούν τίποτα δεδομένο και σίγουρο.