Ένα αυθεντικό Wine Bar στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, που από την πρώτη στιγμή που άνοιξε έγινε το σημείο συνάντησης των οινόφιλων και μας έμαθε ότι πάνω από όλα το κρασί είναι παρέα, είναι χαρά, είναι καθημερινή απόλαυση …
Η λίστα του έχει εφοδιαστεί με επιλεγμένες και ποιοτικές ετικέτες οινοποιών απ’ όλο τον κόσμο, με βάση όμως τον ελληνικό αμπελώνα.
Μαγειρεύοντας σαν Γιαπωνέζος, με έντονη προσωπικότητα όπως και τα περουβιανά φαγητά που “τυχαία” αποτελούν την αδυναμία του αλλά κυρίως με σεβασμό στην πρώτη ύλη δημιουργεί μία Fusion Cuisine βασισμένη στα ιδιαίτερα υλικά, στις μοναδικές τεχνικές του, στην αγάπη και προσήλωση στο αντικείμενό του.
πιάτο: Σαυρίδι με περουβιανά και ασιατικά λαχανικά, σουμάκ, κινόα με μαγιονέζα από φύκια και σάλτσα από χαλάπενιο και τομάτα. Συντροφιά πάντα με ένα λευκό ποτήρι κρασί
Όλα αυτά θα τα απολαύσεις σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον ( μην ξεχάσεις και την καθιερωμένη βόλτα σου στην λίμνη! ), με funk jazz νότες να σου χαϊδεύουν τα αυτιά αλλά και λατινοαμερικάνικους ρυθμούς να ηχούν … πάντα συντροφιά με ένα καλό ποτήρι κρασί!