in ,

Αυλαία και… πάμε για το Φτου ξελευτερία 6 με πρωταγωνιστές του Β Δημοτικού Νεάπολης  

Αυλαία και… πάμε για το Φτου ξελευτερία 6 με πρωταγωνιστές του Β Δημοτικού Νεάπολης

Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2019, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το φεστιβάλ που διοργανώνει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης. Πιστοί στο ραντεβού τους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ετοίμασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα, που θα μας συντροφεύσει για τέσσερις ημέρες. Λήξη σχολικής χρονιάς και όλοι μαζί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης καλωσορίζουμε το καλοκαίρι.

Αρχή έγινε με το παραμύθι Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο μικρός πρίγκιπας».Τους ρόλους ενσαρκώνουν οι μαθητές της Β΄ τάξης: Βανταράκης Γιώργος, Βασιλάκη Μιχαέλα, Κάββαλου Ραφαέλα, Καστελλιανάκης Νίκος, Κονταράκη Νικολέτα, Κονταράκης Μανώλης, Λουμπάκης Κωνσταντίνος, Μαμολίδη Δήμητρα, Μανώλαρου Κωνσταντίνα, Μαρκάκης Σταύρος, Μαυρικάκη Μιχαέλα, Μαυρικάκης Γιάννης, Παρασκάκη Έλλη, Πατσιά Δόξα, Φουλεδάκη Άννα, και Χαλκιαδάκη Άννα  και οι μαθητές της Δ΄ τάξης: Αλεξόπουλος Δημήτρης, Αμπντουλάι Αουρέλι, Βισκαδούρου Δήμητρα, Βλάσης Κωνσταντίνος, Γαβριλάκη Μαριλύδια, Γιαλελάκης Νικόλας, Καμπανού Μιχαέλα, Λαμπράκη Ανδριάννα, Πατσιάς Σωτήρης, Σταματάκη Μαρίλια, Συλλιγαρδάκης Γιώργος, Τσαγκαράκης Μανώλης, Τσομπανάκη Μαρία και Φαϊτάκης Νίκος.

Με την καθοδήγηση των δασκάλων τους Βασιλείας Μαγούλη και Κώστα  Βιολέτη ο Μικρός Πρίγκιπας διηγήθηκε τα ταξίδια του και έκανε μερικές βαθυστόχαστες και ιδεαλιστικές παρατηρήσεις σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση.

Το Φτου Ξελευτερία 6 συνεχίζεται τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:30 με τους μαθητές της Στ΄ τάξης και τον «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου.