in ,

Απόλυτη ικανοποίηση για το επίπεδο της διοργάνωσης του Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο [VIDEO – PICS]

Κοινή ήταν η θέση που εξέφρασαν αθλητές και παράγοντες τη ομοσπονδίας του Beach Volley στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/7) για το υψηλό επίπεδο την διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται για 2η χρονιά στον Άγιο Νικόλαο.
Ευχή δεν από την μεριά των αθλητών κάθε χρόνο ο τελικός να διεξάγεται στον Άγιο Νικόλαο.
Από την μεριά του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ανέφερε ότι ο Δήμος είναι ανοιχτός και προσπαθεί με όλα τα μέσα να γίνεται συνέχεια καλύτερος ώστε να προσελκύει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι βρίσκεται πάλι στον Άγιο Νικόλαο ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο για τις προσπάθειες που κάνει για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση των αγώνων.
Από τη συνέντευξη τύπου δεν θα μπορούσε να λείπει η γενικότερη κατάσταση στη χώρα με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να δηλώνει ότι θα περιοριστούν οι παράπλευρες εκδηλώσεις των αγώνων, (χορευτικά, τσιρλίντερς κλπ).
Δείτε τη συνέντευξη τύπου στα βίντεο που ακολουθούν. Στο 1ο μιλούν οι παράγοντες, κ.κ. Καραμπέτσος,Χαλβατζής και Καζάκου από την Ομοσπονδία και ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κ. Λευτέρη Ραφαηλάκη και τον πρόεδρο της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλη Φαρσάρη και στο 2ο οι αθλητές-τριες Παπαδημητρίου, Καραγκούνη, Παπασπυροπούλου και ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης


 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
 


 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ