in , , ,

«Αντίο σχολείο μου» 4ο Νηπιαγωγείο

Με μουσική, χορό, ζωγραφική, παιχνίδια στην άμμο, δραστηριότητες στο νερό, λιχουδιές και άφθονο παγωτό το 4ο Νηπιαγωγείο αποχαιρέτησε και αυτή τη σχολική χρονιά.
Ευχαριστούμε θερμά για το πολύ όμορφο απόγευμα της Δευτέρας το AMMOUDI BEACH BAR & RESTO SAND και τον Γιάννη Δήμα για την υπέροχη φιλοξενία του στο χώρο της παραλίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και για την προσφορά του σε άφθονα δροσιστικά αναψυκτικά και χυμούς και την ηχητική κάλυψη του χώρου.
Το ψητοπωλείο ΘΡΑΚΑ και τον ΛΙΑΠΆΚΗ Σάββα για την κάλυψη του μπουφέ μας με άφθονες λαχταριστές λιχουδιές. Στον εμπλουτισμό του μπουφέ μας συνείσφεραν τα εστιατόρια ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ, ΠΙΑΤΟ, UNO, το καφε μπαρ MOLO και πολλοί από τους γονείς και σας ευχαριστούμε πολύ.
Το καφέ ΦΙΛΕΜΑ και τον γονέα των μαθητριών μας, Κεντριανάκη Γιάννη, για την προσφορά του σε παγωτά για όλους τους παρευρισκόμενους.
Την εικαστικό –παιδαγωγό Ζερβάκη Ντιάνα για τις καλλιτεχνικές της υποδείξεις και την οργάνωση μιας εικαστικής γωνιάς με ζωγραφική σε πέτρες.
Την σχολή χορού FUENTE DANCE SCHOOL και την Κατερίνα Παπαστεφανάκη που μαζί με μαθήτριες της σχολής της, μας παρέσυρε χορευτικά στους έντονους ρυθμούς της ZUMBA.
Το DJILIA M’ για τις ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές του.
Τον προπονητή Κακουλάκη Μανώλη και την κολυμβήτρια Φινοκαλιώτη Ζαχαρούλα για τις όμορφες δραστηριότητες στο νερό καθώς και το ΝΟΑΝ για τον κολυμβητικό εξοπλισμό που μας δάνεισε.
Όλους τους μαθητές και τους γονείς τους για την συμμετοχή τους.
Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ και το ΦΩΝΗ ΕΝ με το Θάνο Κορομπύλια για την στήριξη και την δωρεάν δημοσίευση όλων των άρθρων του Συλλόγου μας καθόλη τη διάρκεια αυτής της σχολικής χρονιάς.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για το έτος 2015-2016 – Χειρακάκη Σοφία (Πρόεδρος), Κοκολάκη Μιχαέλα (Αντιπρόεδρος), Φιορέτζη Μαριλένα ( Γραμματέας), Σιγανού Μαρία (Ταμίας), Λαδωμένου Μαρία (Ειδικός Γραμματέας), Πρατσινάκη Δέσποινα (αναπληρωματικό μέλος)- απαρτιζόμενο από γονείς με όρεξη για προσφορά, δούλεψαν σκληρά και μετά από όλες αυτές τις πετυχημένες δράσεις, σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κρατώντας τις όμορφες εικόνες και τις στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί.
ΤΟ Δ.Σ.