in

Πλουσιότερη η βιβλιοθήκη του 4ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου!

Πλουσιότερη είναι , εδώ και μερικές μέρες η βιβλιοθήκη του 4ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου!
Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του σχολείου, χάρισε μια μεγάλη σειρά βιβλίων εξαιρετικής θεματολογίας και ποιότητας.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της  εταιρείας, https://www.library4all.com/ «Το Library4all είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία προσηλωμένη στην εκπαίδευση, τη διά βίου μάθηση, την καλλιτεχνική έκφραση και την ανάδειξη του πολιτισμού με σκοπό την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά, μέσω της υποστήριξης και της ενίσχυσης σχολικών βιβλιοθηκών με βιβλία.»
Στο συνοδευτικό με τα βιβλία που εστάλησαν έντυπο , αναφέρεται  η δράση της ομάδας του Library4all, δράση η οποία αριθμεί περισσότερα από 76.000 βιβλία προσφοράς σε 1.900 σχολεία, σε κάθε γωνιά της χώρας και 100.000 βιβλία σε διάφορους φορείς σε όλη την Ελλάδα. Πολλά βιβλία έχουν προσφερθεί σε ελληνικά σχολεία στην Ίμβρο, το Κατάρ, στην Τιφλίδα, στο Cambridge και στη Νέα Υόρκη και άλλα, γραμμένα στην αγγλική και στην αραβική γλώσσα κυρίως, έχουν υποστηρίξει την εκπαίδευση προσφυγόπουλων.
Όλα αυτά, όπως αναφέρεται , από το Σεπτέμβριο του 2013 έως και σήμερα και με την ευγενική χορηγεία της Αθηναϊκής μεταφορικής που έχει αναλάβει όλα τα έξοδα αποστολής.
Οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου ευχαριστούν θερμά!
Γεωργία Καλύβα