in

Ανάσταση που πρέπει να ζήσεις, αν μάθεις για αυτήν.

Η βραδιά της Ανάστασης είναι μαγική στην λίμνη του Αγίου Νικολάου και αυτό το γνωρίζουμε όλοι όσοι την ζούμε κάθε χρόνο. Με δεδομένη την ανυπαρξία προβολής του μοναδικού αυτού γεγονότος από την μεριά των επίσημων φορέων της περιοχής, ξεκίνησε μαι προσπάθεια μέσω των social media, απο επαγγελματίες για να προωθήσουν το συγκεκριμένο γεγονός ώστε να  προκαλέσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Βέβαια ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει κάποια ενημέρωση απο την μεριά του Δήμου ή των ξενοδόχων ώστε να προβληθεί σαν προορισμός για τις ημέρες εκείνες η περιοχή μας. Ούτε ακόμα γνωρίζουμε αν θα λειτουργήσει κάποιο τηλέφωνο που θα απαντά σε επισκέπτες σχετικά με πληροφορίες και ενημέρωση σχετική με δωμάτια, τιμές, εκδηλώσεις κλπ.

Για ύπαρξη δε συγκεκριμένου site ούτε λόγος και εδώ είναι που φαίνεται ξεκάθαρα ότι υστερούμε στο θέμα τόσο της συνεργασίας όσο κυρίως σε αυτό της προβολής.

 

Θ.Κ

 

το όμορφο βίντεο δε που είχε δημιουργηθεί απο τον ΠΑΟΔΑΝ και είχε παρουσιαστεί το Οκτώβριο του 2015 δεν φτάνει απο μόνο του.