in , , ,

Αισιοδοξούμε για τη νεα τουριστική χρονιά, προσοχή όμως στις τιμές των προσφορών.

Όλες οι ενδείξεις και το μεγάλο ενδιαφέρον των παρακρατήσεων που εέι φανεί έως τώρα δείχνει ότι η ερχόμενη τουριστική περίοδος για την Κρήτη θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα με δεδομένη την αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

«Η αύξηση του ενδιαφέροντος  από την αγορά της Ρωσίας είναι τεράστια  και για την επόμενη χρονιά ακολουθώντας την πολύ καλή περίοδο που είχαμε και το 2013. Αυτή η αύξηση που αναμένουμε και την βλέπουμε καθημερινά  να καταγράφεται με τις προκρατήσεις, συμπαρασύρει και άλλες αγορές, όπως της Αγγλίας, της Γερμανίας και άλλων χωρών.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του συλλόγου των διευθυντών των ξενοδοχείων της χώρας Γιώργος Πελεκανάκης. 
Η αγορά ανακάμπτει με ρυθμούς πολύ θετικούς κάνοντας πολλές χώρες βλέποντας ότι χάνουν δωμάτια και κρεβάτια από την αγορά μας να αυξάνουν και αυτές τους ρυθμούς των παρακρατήσεων τους με ρυθμούς πολύ καλούς, επισημαίνει ακόμα. 
Το κλειδί σύμφωνα με τον ίδιο είναι να μην «λυγήσουν» οι ξενοδόχοι στις τιμές και να μην δεχτούν πιέσεις για μεγαλύτερες εκπτώσεις.
 Πλέον το επιφυλακτικά αισιόδοξοι για την νέα χρονιά, εάν όλα κυλήσουν ήρεμα, δεν ισχύει διότι είμαστε σίγουρα αισιόδοξοι,  τις επιφυλάξεις μας πρέπει να τις έχουμε στην βάση των προσφορών από την στιγμή που η σαιζόν θα πάει καλά.
ΘΑΝΟΣ Κ.