in , ,

Ήταν τρία βράδια αφιερωμένα στο "κυνήγι της ευτυχίας"

Στις 31/7, 1/8 και 2/8 το ALEGRIA DANCE STUDIO παρουσίασε στον κινηματογράφο REX την παράσταση “Το κυνήγι της ευτυχίας”. Επρόκειτο για μια υπερπαραγωγή σχεδόν 3 ωρών, όπου το απαιτητικό κοινό του Αγίου Νικολάου απόλαυσε μια παράσταση υψηλής ποιότητας (την δεύτερη μετά την περσινή επιτυχία του “Hotel Alegria”) δημιουργία της Αγγελικής Γαστρά.

Η παράσταση περιείχε πολλών ειδών χορευτικά σχήματα, στηριζόμενη πάντα σε κινηματογραφικές ταινίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην έβδομη τέχνη. Μικροί και μεγάλοι όλων των ηλικιών, ξεχύθηκαν στη σκηνή και ανέδειξαν το ταλέντο τους στο χορό, μέσα από τα υπέροχα εμπνευσμένα κοστούμια και με φόντο το πόστερ της εκάστοτε ταινίας.
Πρωτοποριακό για τα δεδομένα του ALEGRIA αλλά και για σχολή χορού στον Άγιο Νικόλαο ήταν το θεατρικό κομμάτι της παράστασης, όπου μια ερασιτεχνική ομάδα ανθρώπων κατάφερε να βάλει την όμορφη πινελιά της και να κάνει τον κόσμο να γελάσει αλλά και να προβληματιστεί με τα σκετσάκια της. Επίσης, θετική εντύπωση προκάλεσε το υπέροχο βιντεοκλίπ που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τη σχολή χορού ALEGRIA σε παράσταση, δείχνοντας ταυτόχρονα και παράλληλα πως δε στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο χορό, αλλά έχει και περισσότερες δυνατότητες.
Τέλος την παράσταση έκλεψαν με το καταπληκτικό χορευτικό τους τα μέλη του συλλόγου ΑΜΕΑ, Μαριάννα Διαμαντοπούλου και Γιώργος Μαυροφόρος που για άλλη μια φορά συγκλόνισαν το κοινό με τη θέλησή τους για ζωή και δημιουργία.
Να τονιστεί επίσης πως όλα τα έσοδα και από τις τρεις μέρες των παραστάσεων διατέθηκαν αποκλειστικά για την Παιδόπολη Νεάπολης!
Το ALEGRIA DANCE STUDIO νιώθει την υποχρέωση και την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παρακάτω:
 – Τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. για την παραχώρηση της αίθουσας του REX
 – Τους μαθητές και τους γονείς αυτών που βοήθησαν και έδωσαν το παρών στην 3μερη παράσταση
 – Όλους τους χορηγούς και συντελεστές που στήριξαν για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα και φυσικά
 – Τον κόσμο που κατέκλυσε και τις 3 μέρες των παραστάσεων την αίθουσα, κατακαλόκαιρο και μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες, δίνοντας μας παράλληλα την ώθηση για νέες δημιουργίες και παρουσιάσεις στο μέλλον.
Το ALEGRIA DANCE STUDIO καλεί τους μαθητές, φίλους και γονείς, αλλά και όσους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παράσταση “Το κυνήγι της ευτυχίας”, να παραβρεθούν στην καφετέρια Palazzo την Τρίτη  1η Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 για την προβολή μέσω προτζέκτορα ολόκληρης της παράστασης.