in

Έτοιμοι για δράση οι αθλητές των Gerontis Fighters

Έτοιμοι να αδράξουν κάθε ευκαιρία που θα συμβάλει στην εξέλιξή τους, βρίσκει το νέο έτος τους αθλητές του κυρίου Γεροντή. Από τις 4 Ιανουαρίου, τα παιδιά επέστρεψαν στις αθλητικές τους υποχρεώσεις γεμάτα όρεξη και ενθουσιασμό.

  Έτσι με την είσοδο του 2022, οι ανακοινώσεις για τα καθιερωμένα σεμινάρια και πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών διαδέχονται η μία την άλλη και η ομάδα του κυρίου Γεροντή ευελπιστεί να λάβει μέρος σε όσες περισσότερες διοργανώσεις τους επιτρέψουν οι συνθήκες.

   Η αρχή θα έρθει με την συμμετοχή των αθλητών στο «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΕ TUL & ΜΑΧΕΣ»  για το άθλημα του Taekwondo, με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwondo Ελλάδος (ΑΟΤΕ). Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην πόλη της Αθήνας ενώ σκοπός του είναι η καλύτερη προετοιμασία των αθλητών ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος Taekwondo, το οποίο εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί μέσα Φεβρουαρίου. Διοργανωτής θα είναι ο προπονητής Ασπιώτης Ηλίας και το αθλητικό σωματείο «ΙΩΝΕΣ»,  με εισηγητή τον προπονητή και υπεύθυνο διαιτησίας κύριο Παπαδιώτη Γιώργο.

   Με την έναρξη των προπονήσεων λοιπόν, οι αθλητές του κυρίου Γεροντή ξεκίνησαν την  προετοιμασία τους για να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αθλητικές τους υποχρεώσεις που αν μη τη άλλο και το έτος του 2022 θα είναι αυξημένες καθώς οι Gerontis Fighters πέρα του αθλήματος του Taekwondo, θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα του Kickboxing για 8ο συναπτό έτος.