in

Έξι εκλογικές διαδικασίες σε κλίμα φιλικό και με ταχύτητες γρήγορες! [VIDEO – PICS]

Σταθερή επιλογή στην θέση του πρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου Αγίου Νικολάου ο Γιώργος Καλογεράκης από την στιγμή που στην διαδικασία της Κυριακής εκλέχτηκε εκ νέου πρόεδρος.
«Ο προεκλογικός μου αγώνας απέδωσε…» σχολίασε χιουμοριστικά ο ίδιος ενώ έδωσε έμφαση στο γεγονός της παραγωγής αυτοδιοικητικού διαλόγου στα 2,5 προηγούμενα χρόνια της προεδρίας του και επισήμανε ότι το ίδιο θα κάνει ξανά.

Αντιπρόεδρος εξελέγη με πλειοψηφία ο προτεινόμενος από την μειοψηφία Κώστας Καστελλιανάκης και γραμματέας ο Μιχάλης Λεμονής.

Ακόμα είχαμε και την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:

Στην πρώτη μετέχουν οι: Αφροδίτη Βαρκαράκη Κωστάκη, Δέσποινα Καρνιαδάκη, Δημήτρης Κοκολάκης, Νίκος Χαριτάκης, Μιχάλης Κερούλης και Γιώργος Πάγκαλος με αναπληρωτές τους: Γιάννη Κοκκίνη, Μιχάλη Λεμονή, Νίκο Μουδατσάκη, Μαρία Μπετούρα και Γεωργία Πολυχρονάκη.

Στην δεύτερη οι: Χάρης Αλεξάκης, Εφη Βελημβασάκη Κοκολάκη, Μιχάλης Λεμονής, Δημήτρης Σφυράκης, Νικος Αφορδακός, Μιχάλης Σγουρός με αναπληρωτές τους: Νίκο Δασκαλάκη, Μανόλη Καραβελάκη, Νίκο Κουντέπα, Κώστα Καστελλιανάκη και Γιώργο Πάγκαλο.
Οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης στην αρχή είπαν ότι θα τοποθετηθούν σχετικά μετά τις 6 εκλογικές διαδικασίες, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.