in ,

Ένταση στο τέλος του Δ.Σ “Να κλείσουν τα μικρόφωνα, το συμβούλιο τελείωσε…”

Με την έκφραση από τον Γιώργο Καλογεράκη κλείστε τα μικρόφωνα κλείσε τα μικρόφωνα ολοκληρώθηκε το θεματικό δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου για την προβολή και τον τουρισμό το βράδυ της Δευτέρας.

Στο τέλος της συνεδρίασης οι κορώνες ήταν υψηλές η κόντρα μεταξύ δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ήταν ακραία με αποτέλεσμα να ξεπεραστεί το όριο της συζήτησης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Καλογεράκης ζήτησε την ολοκλήρωση του συμβουλίου και παρακάλεσε τους ηχολήπτες να κλείσουν τα μικρόφωνα και η συνεδρίαση να ολοκληρωθεί.

Εντονος ήταν ο διάλογος ο οποίος προηγήθηκε μεταξύ των κύριων κυρίων Ζερβού Αλεξάκη Κόκκινη Αφορδακου Χαλκιαδάκη και άλλων στο κλείσιμο της συζήτησης με θέμα τον τουρισμό.

Σίγουρα τα νεύρα και οι αντιπαραθέσεις σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που επί της ουσίας αποτελεί το μοναδικό κομμάτι ανάπτυξης απασχόλησης και παρουσίας του Δήμου που είναι ο τουρισμός θα έπρεπε να έχει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και ποιο κόσμια και ευγενική συμπεριφορά μεταξύ των συμβούλων του δημοτικού συμβουλίου του Αγίου Νικολάου

δείτε το απόσπασμα απο την ζωντανή μετάδοση του fonien.gr