in , , , ,

Ένας χώρος ανοικτός για όλους. [Video  – Pics]

Το μεσημέρι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου θα το θυμούνται  οι κάτοικοι της περιοχής Ρούσσας Λίμνης και Μαρδατίου σαν την ημέρα που το στέκι του Πολιτιστικού τους συλλόγου απέκτησε και επίσημα τον δικό του χώρο.

2 3

Σε πολύ φιλική διάθεση και με τις ευλογίες της τοπικής εκκλησίας και του π. Στρατή Μαρκάκη έγιναν τα εγκαίνια του χώρου που βρίσκεται επι στην επαρχιακής οδού προς Κριτσά από Άγιο Νικόλαο .

Ο πρόεδρος του Δ.Σ Νίκος Μασσάρος ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση, και όλους όσους βοήθησαν επαγγελματίες και μη, είπε τους άμεσους στόχους του πολιτιστικού συλλόγου που θέλει να έχει και ρόλο επέμβασης σε ότι αφορά την καθημερινότητα των κατοίκων ενώ είπε πως ο χώρος αυτός είναι ανοικτός για όλους.

 

5

…αίτημα να μπει κάποια στιγμή και σκίαστρο!!!!!

 

Από την μεριά του ο αντιπεριφεριάρχης υγείας Μανόλης Κλώντζας συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου που δρούν τόσο αποτελεσματικά για το κοινό καλό, δεσμεύτηκε ότι έχει μπει το νερό στο αυλάκι σε ότι αφορά την μεταφορά του νερού για πότισμα στην περιοχή ενώ διευκρίνισε πως το θέμα βρίσκεται στην φάση της τελικής ρύθμισης του.

4

με χιούμορ και καλή διάθεση

ΘΑΝΟΣ Κ.