in ,

Ένας νέος ψηφιακός κόσμος στη δημοτική βιβλιοθήκη του Αγίου Νικολάου, γνωρίστε τον

Ψηφιακή κορδέλα κόπηκε το μεσιμέρι της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στην Κουνδρούριο Δημοτική βιβλιοθήκη του Αγίου Νικολάου η οποία επαναλειτουργεί μετά από 4 χρόνια.

Ο Χάρης Αλεξάκης αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτισμού και πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα ώστε να υπάρχει αυτό το πραγματικά πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, η δημοτική βιβλιοθήκη πλέον κινείται με ψηφιακούς αριθμούς ανέφερε

Ο Αντώνης Ζερβός δήμαρχος Αγίου Νικολάου έδειξε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αφού είχε επισκεφθεί τον χώρο και τόνισε τη σημασία του να υπάρχει μία τόσο καλά οργανωμένη βιβλιοθήκη σε μία κοινωνία όπως στον Άγιο Νικόλαο.

Οι χώροι πλέον της παρούσας βιβλιοθήκης δεν επαρκούν και θα αναζητηθούν και νέοι χώροι για να εμπλουτίσουν τη συλλογή των χιλιάδων βιβλίων που έχει ήδη η Κουνδούρειος δημοτική βιβλιοθήκη ακόμα ενω Αναφέρθηκε σε όλους όσους έχουν δωρίσει βιβλία όλων των ειδών για τα ράφια της βιβλιοθήκης.

Από την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης Ειρήνη Δραγασάκη έγινε μία παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο θα λειτουργεί πλέον.

Κάλεσε όλους όσους έχουν κάρτα να την ανανεώσουν μιας και η προηγούμενη δεν ισχύει αλλά και βέβαια όλους τους υπόλοιπους να βγάλουν κάρτα χρήσης της βιβλιοθήκης.

Όλοι οι τίτλοι των βιβλίων που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη του Αγίου Νικολάου έχουν ψηφιοποιηθεί και βρίσκονται στη διάθεση του κάθε χρήστη του διαδικτύου ακόμα ενημέρωσε τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη τύπου για τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας της δημοτικής βιβλιοθήκης τις οποίες μπορείτε να βρείτε και στο link που ακολουθεί

Επόμενο βήμα η οργάνωση της Ηλιάκειου βιβλιοθήκης στη Νεάπολη

δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου της Τρίτης.