in , , , ,

Άναψε STOP σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ και…

Οι εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό τους, οι οδηγοί και το προσωπικό στα οχήματα και στους σταθμούς για την ευγένειά τους. Το ΚΤΕΛ είναι γνωστό για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα σύγχρονα  λεωφορεία του, την παροχή wi-fi, τα περιοδικά του, τον κλιματισμό και βέβαια την ασφάλεια του στόλου των οχημάτων, τα πολλά και συχνά δρομολόγια, τους τρόπους κράτησης και τις πολλές επιλογές στους προορισμούς εντός και εκτός Κρήτης.
Το απόγευμα της Κυριακής οι επιβάτες σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο διαπίστωσαν και την ετοιμότητα του προσωπικού σε θέματα ασφαλείας.
Λόγω αύξησης στην θερμοκρασία «άναψε το λαμπάκι STOP» και άμεσα ενημερώθηκε το συντονιστικό του ΚΤΕΛ. Το λεωφορείο βρισκόταν λίγο έξω από την Χερσόνησο και μόλις βγήκαν από το παραθαλάσσιο θέρετρο είχε έρθει άλλο άδειο όχημα, στο οποίο οι επιβάτες μεταφέρθηκαν άμεσα χωρίς λεπτό καθυστέρησης και συνέχισαν τη διαδρομή προς Άγιο Νικόλαο, όπου έφτασαν στην προκαθορισμένη ώρα.
Σε καμία περίπτωση η διοίκηση του ΚΤΕΛ δεν θέλει να εκτεθεί κανείς από τους επιβάτες σε κίνδυνο και η εντολή είναι ρητή, στην παραμικρή ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά σε κάποιο όχημα, άμεσα να κινητοποιείται ο μηχανισμός του συντονιστικού και να  γίνεται η αλλαγή των επιβατών.
ΘΑΝΟΣ Κ.