in ,

¨Αποκαλύφθηκαν τα Μυστικά του Δάσους στο ΡΕΞ¨, video – photos

Ένα διήμερο, 8 και 9 Ιουνίου, γεμάτο από μυστικά του Δάσους, μια μουσικοθεατρική παράσταση που ετοίμασαν στα πλαίσια του προγράμματος ¨Νοιάζομαι και Δρω Θεατρικά¨, οι μαθητές της τάξης Στ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου με τους εκπαιδευτικούς τους Φαρσάρη Πάτρα και Βασιλάκο Άγγελο, σε  συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου καθώς και την γυμνάστρια Μαυροδοντίδου Αλέκα στα σκηνικά και την συμμετοχή της  στον ρόλο της Μητριάς.

Η  αυλαία άνοιξε την Παρασκευή το βράδυ στην αίθουσα του κινηματοθέατρου «ΡΕΞ».Η Διευθύντρια του σχολείου Κρυσταλέννια Λιάννα καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για να ετοιμαστεί η παράσταση. Επίσης επεσήμανε ότι τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ανακαίνιση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολείου. Η παράσταση μας ταξίδεψε  με παραμύθια όπως η Κοκκινοσκουφίτσα, η Ραπουνζέλ, η Σταχτοπούτα ,ο Τζακ και η Φασολιά του, ένας Φούρναρης με την γυναίκα του, πρίγκιπες και φυσικά μια μάγισσα σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις.

Οι μαθητές της Στ2 κατέπληξαν τους θεατές και προτείνουν σε όσους δεν την παρακολούθησαν,  να μην την  χάσουν το  Σάββατο 9 Ιουνίου στις 8 το  βράδυ που θα επαναληφθεί η παράσταση και θα πέσει η αυλαία σίγουρα με τις καλύτερες εντυπώσεις και το δυνατότερο χειροκρότημα.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ