in

Όλοι ικανοποιημένοι από την επίσκεψη Συναδεινού στον Άγιο Νικόλαο, θα προχωρήσουν αθλητικά έργα [videos – photos]

 

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν τόσο ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης από τον τρόπο που αντιλήφτηκε και άμεσα ανταποκρίθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου αθλητισμού Ιούλιος Συναδεινός.


Στις μεταξύ τους συνομιλίες, στις επισκέψεις σε χώρους άθλησης στον Αγιο Νικόλαο αλλά και στις δηλώσεις τους στο fonien.gr φάνηκε ότι υπάρχει ο τρόπος άμεσα να χρηματοδοτηθούν και να εκτελεστούν έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ήδη λειτουργούν και χρειάζονται ενίσχυση.

Όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων μίλησαν για το αμαρτωλό παρελθόν στα δημόσια έργα, την ανάγκη εύρεσης εργαλείων για την αντιμετώπιση των υποδομών που φθίνουν στον χρόνο και την ηθική ανταπόκριση ώστε να μην πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ των Ελλήνων πολιτών .

Στην συνάντηση στο δημαρχείο που προηγήθηκε της επίσκεψης στους αθλητικούς χώρους της περιοχής οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΔΑΝ αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος παρουσίασαν την κατάσταση στους αθλητικούς χώρους και ζήτησαν συγκεκριμένες παρεμβάσεις του Υπουργείου. Ο Βουλευτής του νομού ενίσχυσε τις προτεραιότητες των αθλητικών σωματείων και των ΟΤΑ του νομού και ο γ.γ παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν άμεσα να χρηματοδοτηθούν έτοιμες μελέτες.
Στις επισκέψεις σε χώρους άθλησης, κολυμβητήριο, στάδιο και Τ10β ο γ.γ μίλησε με εκπροσώπους σωματείων κάτι που όπως ο ίδιος είπε κάνει ακόμα πιο ρεαλιστικές τις απαιτήσεις στις παρεμβάσεις ενώ σίγουρα ολοκληρώνει και την εικόνα των ίδιων ώστε να μπουν οι όποιες προτεραιότητες
 



 





fonien.gr - Επίσκεψη Γ.Γ. Αθλητισμού στον Αγ. Νικόλαο (16-2-2019)
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ
Θ.Κ