in ,

Ιταλοί δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν το Φραρώ στη Νεάπολη [VIDEOS – PICS]

Ιταλοί δημοσιογράφοι στα βήματα του Πάπα Αλέξανδρου του Ε΄στο μοναστήρι των Φραγκισκιανών Μοναχών στην Νεάπολη

Παρουσία του Αναπληρωτή Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών Δημήτρη Πλευράκη, της Γ.Γ της Αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης Μαρίας Κοζυράκη, της προξένου της Ελλάδας στην Μπολόνια της Ιταλίας Γωγώ Λαμπράκη, δωδεκαμελής αποστολή δημοσιογράφων εποσκεύτηκε το μοναστήρι των Φραγκισκιανών Μοναχών στην Νεάπολη όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της εκκλησίας ο Πέτρος Φίλαργης – που την περίοδο του παπικού σχίσματος, εκλέχτηκε Πάπας με το όνομα Αλέξανδρος ο Ε΄.

Τους επισκέπτες συνόδευσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αλεξάκης με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη.

Σκοπός της επίσκεψης των Ιταλών δημοσιογράφων είναι η προώθηση της σύγχρονης Ελλάδας και ιδιαίτερα της Κρήτης, προκειμένου να γίνει πιο γνωστή για τις φυσικές ομορφιές της, τις σύγχρονες πολυτελείς ξενοδοχειακές της μονάδες, τις γεύσεις των παραδοσιακών εδεσμάτων, τη μουσική, την παράδοση , τον πολιτισμό αλλά και τις μεγάλες προσωπικότητες που αναδείχθηκαν από τον χαρισματικό αυτό τόπο.

Περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 

fonien.gr - Επίσκεψη Ιταλών δημοσιογράφων στο Φραρό Νεάπολης (19-5-2018)

fonien.gr - Επίσκεψη Ιταλών δημοσιογράφων στο Φραρό Νεάπολης- Πλευράκης (19-5-2018)

fonien.gr - Επίσκεψη Ιταλών δημοσιογράφων στο Φραρό Νεάπολης - Λαμπράκη (19-5-2018)

fonien.gr - Επίσκεψη Ιταλών δημοσιογράφων στο Φραρό Νεάπολης - Αλεξάκης (19-5-2018)

fonien.gr - Επίσκεψη Ιταλών δημοσιογράφων στο Φραρό Νεάπολης - Πετράκη (19-5-2018)