Χωρίς Μακράκη οι εκλογές στο Οροπέδιο Λασιθίου

0
      

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ψηφίΖω Λασίθι με ελπίδα και όραμα» Γεώργιος Μακράκης διευκρινίζει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Αγαπητοί Συνδημότες,

Ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα, ο τόπος που αγάπησα και αγαπώ, ο τόπος μου, ο τόπος μας, παραμένει πάντα η προτεραιότητά μου.
Είναι για μένα σκοπός ζωής να δω το Λασίθι να «ανθίζει» και να «καρποφορεί».
Αυτός ο σκοπός ήταν που με ώθησε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές να συμμετέχω ως επικεφαλής του συνδυασμού «ψηφίΖω Λασίθι με ελπίδα και όραμα» διεκδικώντας την εμπιστοσύνη σας.

Οφείλω, εξ αρχής, να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου και πίστεψαν στο ίδιο όραμα με εμένα. Ελπίζω ότι η παρουσία μου στα Δημοτικά Συμβούλια η κατάθεση προτάσεων – αν και απορρίπτονταν από τη Δημοτική Αρχή πριν καν συζητηθούν – αλλά και ο «ενοχλητικός» αντιπολιτευτικός μου λόγος – τον οποίο επιμόνως επιχείρησαν να φιμώσουν, αρχής γενομένης με το «μαύρο» στην τηλεόραση του Δήμου – συνέβαλλε στο να γίνει αντιληπτό ότι το Λασίθι είχε και άλλες επιλογές.

Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που στάθηκαν όρθιοι δίπλα μου και εξέφρασαν δυνατά και καθαρά θέσεις και απόψεις που μοιραστήκαμε, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η δημοκρατική λειτουργία των οργάνων είναι εφικτή.

Κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τους απλούς Λασιθιώτες για την αγάπη που με περιέβαλλαν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία νιώθω απίστευτα κερδισμένος, καθώς γνώρισα ανθρώπους που κέρδισαν τον βαθύ σεβασμό μου και απέκτησα φίλους ζωής. Στη μικρή κοινωνία του Οροπεδίου υπάρχουν άνθρωποι με κρυμμένες δυνάμεις, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν, υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν. Μακάρι να παραμείνουν ενεργοί πολίτες!

 

Καθώς οδεύουμε προς την ολοκλήρωση αυτής της θητείας και δεχόμενος πάρα πολλές προτροπές, οι οποίες με έχουν συγκινήσει ιδιαιτέρως, να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα, θεωρώ χρέος μου να ξεκαθαρίσω ότι, για προσωπικούς και άλλους λόγους, δεν θα συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Αυτό δεν σημαίνει, σε καμία περίπτωση, ότι δεν θα μάχομαι για το Λασίθι, απ’ όποιο μετερίζι και αν βρίσκομαι.

Δηλώνω απερίφραστα ότι παραμένω πάντα στρατευμένος στη μάχη για ένα καλλίτερο Λασίθι!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Μετά τιμής
Γεώργιος Χρύσανθου Μακράκης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ψηφίΖω Λασίθι με ελπίδα και όραμα»

πηγη www.anatolh.com

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΛΑΣΙΘΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουνήθηκε το Λασίθι με 4,4 Ρίχτερ

       Σεισμική δόνηση στις 13.33 έγινε αισθητή και στην περιοχή του Μεραμπέλλου Magnitude…