in , ,

Σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο ποδηλάτη

Ένα περιστατικό από  αυτά που δείχνουν ότι η αδιαφορία ή η ελλιπής φύλαξη των ζώων απο μερίδα ιδιοκτητών σκύλων μπορεί να προκαλέσει ατύχημα  ή ακόμα και τραυματισμό σε διερχόμενους πεζούς ή ποδηλάτες συνέβη σε επαρχιακό δρόμο προς Άγιο Νικόλαο πριν μερικές μέρες.

Ο επαρχιακός δρόμος απο Νεάπολη προς Άγιο Νικόλαο και αντίστροφα είναι από τους αγαπημένους των ποδηλατών και ομάδων για την προπόνηση ή την ψυχαγωγία τους.
Μέλη τοπικής ομάδας ποδηλατών περνώντας από το σημείο κοντά στην γέφυρα του ΒΟΑΚ  δέχθηκαν επίθεση απο μεγαλόσωμο σκύλο κτηνοτρόφου  που δεν ήταν δεμένος ούτε και κάπου περιφραγμένος με αποτέλεσμα τα σαγόνια του σκύλου να πιάσουν, ευτυχώς, το κολάν μόνο του νεαρού αθλητή.
Η αντίδραση των συναθλητών του και του προπονητή ήταν άμεση, τρομάζοντας το ζώο που απομακρύνθηκε με την ομάδα να συνεχίζει την προπόνηση της και να επιστρέφει από άλλο δρόμο
“Τον σκύλο αυτόν το έχουμε δει ξανά στο παρελθόν χωρίς να μας ενοχλήσει, δεν ξέρουμε τι συνέβη εκείνη την ημέρα και επιτέθηκε στο γκρούπ μας, ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό παρά μόνο την τρομάρα.”
 
Θ.Κ