Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη της οικογένειας της 76χρονης Δέσποινας Πλουσάκη- Αγγελάκη. Η Πιπίνα όπως την αποκαλούν όσοι την γνωρίζουν, μπορεί να αναστάτωσε όλη την Κρήτη καθώς τα ίχνη της χάθηκαν  μυστηριωδώς την Πέμπτη, αλλά εμφανίστηκε μόνη της το πρωί της Κυριακής αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

 

Η ηλικιωμένη γυναίκα, σύμφωνα με το neakriti.gr, κατάφερε να παραμείνει άγνωστο που, κρυμμένη για 72 ώρες και παρα το γεγονός ότι την αναζητούσαν δεκάδες εθελοντές πυροσβέστες, διασώστες και ο ανιχνευτής σκύλος της ΕΜΑΚ με το όνομα «Ελπίς».

 

 

Για τον εντοπισμό της 76χρονης είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση

 

 

Ήταν διψασμένη και εξαντλημένη

Όπως περιγράφει ο αδερφός της Γιάννης Αγγελάκης μόλις μπήκε στο σπίτι της διαπίστωσαν ότι τα ρούχα της ήταν γεμάτα αγριόχορτα καθώς προφανώς προσπάθησε να ξεκουραστεί σε υπαίθριο χώρο ή όπου περιπλανήθηκε .

Η ίδια -που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας- δεν μπόρεσε να δώσει καμία εξήγηση στους δικούς της παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους.Ζήτησε μόνο δύο λίτρα νερό αφού ήταν διψασμένη, πεινασμένη, φανερά αδυνατισμένη και εξαντλημένη από την περιπέτειά της και θέλησε να αναπαυτεί.

Αφού ηρεμήσει και συνέλθει αναμένεται να δώσει εξηγήσει για όσα συνέβησαν και την κράτησαν τρεις μέρες μακριά από το σπίτι και την οικογένειά της.

       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχαν κλέψει 1.600 ευρώ από ηλικιωμένη στο Λασίθι αλλά δεν κατάφεραν να γλυτώσουν

      Συνελήφθησαν, δύο  αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) για κλοπή,  στην Ιεράπετρα Αναλυτι…