in

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης…ραπάρει σε βιντεοκλίπ![VIDEO]

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιστή Γιάννη Ρέλλη για το τραγούδι του “Σε λέω”. Ο λόγος δεν είναι κάποιος αμφιλεγόμενος στίχος αλλά η συμμετοχή του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος όχι μόνο εμφανίζεται ερμηνεύοντας τον εαυτό του αλλά ραπάρει!
Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει της υπόθεσης του βιντεοκλίπ, ο κ. Ψωμιάδης εμφανίζεται να γοητεύεται από τη σύντροφο του τραγουδιστή και στο τέλος την κλέβει με το σκάφος του.
“Συμμετέχω σε μια τέτοια προσπάθεια νέων ανθρώπων που αυτοί μπορεί να θέλουν να περάσουν μηνύματα. Το δικό μου το μήνυμα είναι ότι εκφράζομαι αυθεντικά, ελεύθερα” δήλωσε σχετικά με τη νέα του “δουλειά” ο κ. Ψωμιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή.
“Είπα το ναι, γιατί το παιδί είναι από το ίδιο χωριό με εμένα, άκουσα και το τραγούδι που είναι ένα ζωντανό, δροσερό και μου άρεσε. Η τελική φάση με το σκάφος είναι έμπνευση δική μου. Έξι χρόνια είχα μια μουσική σκηνή στα λαδάδικα, όπου και πήγαινα να τραγουδήσω” πρόσθεσε.
Αναφέρθηκε επίσης στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντας: “Περνάω μηνύματα μέσα από τις κινήσεις μου. Πότε ντύθηκα Ζορό; Τις Απόκριες. Ο δήμαρχος εδώ, βγάζει φωτογραφίες με ποδηλάτες με κάποιους άλλους, που εγώ σέβομαι την διαφορετικότητα, που δεν φοράνε τίποτα. Ποιο είναι πιο προσβλητικό;”
Δείτε το βίντεο κλιπ:

Γιάννης Ρέλλης ft Patro - ΣΕ ΛΕΩ Official Videoclip


news247.gr