Δικαίωμα στην πόλη … του Ηρακλείου !!!

4
      

Κάποιοι επικαλούνται ως τίτλο του συνδυασμού τους το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Οφείλουν βέβαια να ξεκαθαρίσουν αν ως πόλη εννοούν το Ηράκλειο.

Οπως φαίνεται και απο την φωτογραφία όλα τα φυλλάδια του προεκλογικού τους αγώνα τυπώθηκαν σε τυπογραφείο του Ηρακλείου. 
 
Αραγε τόσο μικρή είναι η αγορά μας που ούτε ένα φυλλάδιο δεν μπορούσε να τυπώσει ; 
 
Ακόμα και όταν ζητάμε την ψήφο της τοπικής κοινωνίας , κλείνουμε το μάτι σε γείτονες ;

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
 • Χτύπημα κάτω από τη μέση; ή μήπως προσπάθεια διχόνοιας στη τοπική κοινωνία των επαγγελματιών του Αγ. Νικολάου…
  ‘Ετσι ενεργούμε κ. Καρατσή; Διαίρει και Βασίλευε; Λάθος….
  Αλλά για να αποδίδουμε τα του καίσαρος τω καίσαρι και του τα θεού τω θεώ, εσείς κύριε Καρατσή σε πόσους επαγγελματίες χρωστάτε ή οφείλετε και κάνετε τη πάπια κάθε φορά που σας τα ζητούν; Αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τα οικονομικά σας πως θα διαχειριστείτε ένα Δήμο; με φέσια και πτώχευση;

  Eνας Δημότης που λατρεύει την αλήθεια και συγχαίνεται την υποκρισία.

  Σ.Σ Τα στοιχεια του αναγνώστη είναι γνωστά στην διεύθυνση του “φωνη εν”

 • Anonymous

  Τη φωτογραφία πού την τραβήξατε κύριε Καρατζή? Γιατί απ’ τον συνδυασμό τέτοια φωτογραφία δεν δόθηκε. Μήπως τυπώσατε και ‘σεις στο ίδιο τυπογραφείο?

 • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

  Αγαπητέ συμπολίτη (κατά δήλωση σας). Θα σας παρακαλούσα πολύ να διαβάσετε το κείμενο μας , χωρίς παρωπίδες. Θα διαπιστώσετε ότι ποτέ δεν χτυπάμε κάτω απο την μέση , όπως ισχυριζόσαστε. Αν επι του κειμένου και επι της ενέργειας έχετε να πείτε κάτι να το δεχθούμε. Αν όμως θέλετε να γράψετε ότι εσείς νομίζετε τότε να δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία σας , τα οποία έτσι και αλλιώς θα ζητήσουμε απο τον κ. Κορομπύλια. Ο μόνος λόγος που θα το κάνουμε είναι να σας φέρουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον επικεφαλή μας για να του τα πείτε κατ ιδίαν το που χρωστάει και τί.

  Σας ευχαριστούμε πολύ

 • Δημοτική συνεργασία

  Για τον Ανώνυμο φίλο Που ρωτάει αν τυπωσαμε στο ίδιο τυπογραφείο , εμείς απαντάμε ότι τυπωσαμε στι Ιδεογραμμα που εδρεύει στον Άγιο νικολαο κ το τιμολόγιο στην διάθεση του !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ποιότητα του τουρισμού; από το κακό στο χειρότερο. Τουρίστας ζήτησε μισό σαπούνι.

      Μια απίστευτη κι όμως άκρως αληθινή υπόθεση, με πρωταγωνιστή  μεσήλικα τουρίστα, δια…