ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1
      

Προς όσους δραστηριοποιούνται και εργάζονται στο χώρο του τουρισμού, του εμπορίου, των υπηρεσιών, της βιοτεχνίας και των κατασκευών

 
 Η  Κίνηση Πολιτών Δήμου Αγίου Νικολάου ΜΠΡΟΣΤΑ προσκαλεί όλο τον εμπορικό κόσμο και τους εργαζομένους σε αυτόν, τους επιχειρηματίες των υπηρεσιών τουρισμού, τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταστημάτων, καφέ, μπαρ, εστιατορίων, όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών και της μεταποίησης, τους βιοτέχνες στην αίθουσα του ΡΕΞ την Τετάρτη 09/04/2014 για να ακουστούν τα προβλήματα των κλάδων τους, οι απόψεις τους και να αναζητηθούν τρόποι για τη συνδρομή στα αιτήματά τους από το Δήμο Αγίου Νικολάου και τη νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει μετά τις εκλογές αλλά και πώς θα γίνει η διασύνδεση και θα αναπτυχθούν συνέργειες μεταξύ τους με στόχο την οικονομική στήριξη και αναβάθμιση όλων. Είναι μια ανοικτή πρόσκληση για το μέλλον του τόπου μας και των ανθρώπων του. Μια πρόσκληση για να πάμε μαζί Μπροστά.  
Όλοι στο ΡΕΞ την Τετάρτη 09/04 στις 6:30 το απόγευμα
Γ.Τ κίνησης πολιτών Μπροστά.
        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Βαγγέλης

    Η ίδια ακριβώς κίνηση πραγματοποιούταν στον τρίτο όροφο του Ρεξ απο τον εμπορικό σύλλογο.Τώρα , κάποιος απο τους δυο θέλει να διχάσει τον εμπορικό κόσμο.Κρίμα για την απόλυτη ασυνεννοησία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αστυνομία ενημερώνει για την κίνηση στους δρόμους της πόλης.

      Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω της διεξαγωγής εκδηλώσεω…