Έτοιμοι ξανά οι φαρμακοποιοί για λουκέτο

0
      

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να κατέβουν οι φαρμακοποιοί, “εφόσον το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, που περιλαμβάνει την συμφωνία Κυβέρνησης και τρόικας, κρύβει παγίδες ή θίγει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των φαρμακείων”.
Το παραπάνω επισημαίνει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης.

Ακόμη, σε έκτακτη γενική συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, οι φαρμακοποιοί εμφανίστηκαν ενωμένοι και εν αναμονή της γνωστοποίησης του σχεδίου νόμου που θα έρθει στη Βουλή, βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα, όπως δηλώνουν.

Στην συνέλευση που κράτησε περισσότερο από έξι ώρες, αποφασίστηκε ότι αν στο νομοσχέδιο που θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, θίγεται το καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων, θα υπάρξει άμεση και δυναμική απάντηση με απεργιακές κινητοποιήσεις.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει τονίσει με κάθε τρόπο αλλά και με σαφή και αξιόπιστα επιχειρήματα πως αποκρούει την έκθεση του ΟΟΣΑ που υιοθέτησε το Υπουργείο Ανάπτυξης και η τρόικα, η οποία είναι δομημένη και γραμμένη κατά παραγγελία συγκεκριμένων συμφερόντων.

πηγη news.gr

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νέα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα

       Σειρά ευνοϊκών φορολογικών ρυθμίσεων που αφορούν το τέλος επιτηδεύματος, τον ΕΝΦΙΑ,…