in

Οίκος ανοχής χορηγός σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Έχεις μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο τοπικό γαλλικό πρωτάθλημα. Και έχεις ανάγκη από χρήματα και έναν χορηγό να “ντύσει” το μπροστινό μέρος της εμφάνισής σου. Τι κάνεις;

Μα φυσικά απευθύνεσαι στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης για να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει οικονομικά!

Αυτό προφανώς και σκέφτηκαν στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα της Πολέστρ, η οποία βρίσκεται κοντά στο Περπινιάν, στο νότιο τμήμα της Γαλλίας.

Βασικός χορηγός το “Κλαμπ Πάρανταις”! Το συγκεκριμένο κλαμπ θεωρείται ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη, και βρίσκεται δίπλα από την έδρα της ομάδας.

Στο άκουσμα της είδησης, άλλοι γέλασαν. Πολλοί ωστόσο τοπικοί φορείς κατέκριναν την κίνηση.

Ο πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του τόνισε πως “τα κορίτσια δεν είχαν πρόβλημα να φορέσουν τις φανέλες. Γέλασαν με το γεγονός. Ένας από τους διευθυντές του κλαμπ μας έδωσε τις φανέλες μερικά χρόνια πριν και την προηγούμενη εβδομάδα αναγκαστήκαμε να τις φορέσουμε. Οι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα του πως λειτουργούν οι ερασιτεχνικές ομάδες. Πρέπει να μας βοηθήσουν και να μας δώσουν περισσότερα χρήματα” .

Το “Κλαμπ Πάρανταις” που βρίσκεται στην Καταλανική πόλη Λα Χονκέρα, στα σύνορα με τη Γαλλία, προσφέρει 101 δωμάτια παρακαλώ στους πελάτες του.

Βέβαια, η γαλλική ομάδα έρχεται δεύτερη όσον αφορά τους πρωτότυπους χορηγούς, αφού αξέχαστη έχει μείνει η εμφάνιση του Παλιόπυργου Τρικάλων με τον χορηγό “Οίκος… Εποχής Σούλα” να συναρπάζει:

 

Αλλά και στη Γερμανία, η Σαντχάουζεν δε δίστασε να διαφημίσει στο γήπεδό της έναν οίκο ανοχής:

contra.gr