Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, έγινε στα πλαίσια των μαθημάτων μου μια παρουσίαση – σεμινάριο , BARISTA.
Γράφει η Ιωάννα Σαραντοπούλου:
“Ο τομέας εκπαίδευσης στον οποίο δραστηριοποιούμαι σε ότι αφορά στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης , είναι αυτός του Food and Beverage Management . Και τα 14 χρόνια που διδάσκω στην σχολή, με ενδιαφέρει να δίνω εκπαιδευτικά όση περισσότερη γνώση μπορώ επάνω σε αυτόν τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της Διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών , τον οποίο και έχω υπηρετήσει ως διοικητικό στέλεχος .
Το σεμινάριο έλαβε χώρα στην αίθουσα Επιμελητηρίου Λασιθίου , και συγκέντρωσε πολύ μεγάλο αριθμό σπουδαστών μας από όλα τα έτη σπουδών της σχολής . Η αλληλεπίδραση με τον έμπειρο εκπαιδευτή κύριο Άρη Ριτσατάκη , ήταν δυναμική , και το σύνολο των σπουδαστών έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για την παρουσίαση εκφράζοντας παράλληλα δημιουργικές απορίες .
Τέτοιες δράσεις για να πραγματοποιηθούν και να δίνουν δυνατότητα σε τόσο μεγάλο αριθμό σπουδαστών να συμμετάσχουν , γίνονται μόνο με την συμβολή επαγγελματιών και υποστήριξη φορέων .
Ευχαριστώ θερμά την ομάδα του Palazzo cafe , και ιδιαίτερα τους κυρίους Μάνο και Αλέξανδρο Παπαδούλη για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους στο πρόσωπό μου. Είναι πάντα αρωγοί στην προσφορά γνώσης στους σπουδαστές .
Ευχαριστίες και την εκτίμησή μου, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου , και Αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου , κύριο Θωμά Χαριτάκη για την αέναη υποστήριξή του στην προσπάθειά μου να μεταδώσω όσο μπορώ μεγαλύτερη γνώση αλλά και επαγγελματική πληροφορία στους σπουδαστές της σχολής .
Ιωάννα Σαραντοπούλου, PHDc