in ,

Λένα Μπορμπουδάκη στο Πάμε αέρα, “τα έχουμε πάει ιδιαίτερα καλά μέχρι σήμερα”, άκουσέ το

μπορπουδακηΣτη ροή της εκπομπής Πάμε Αέρα με τον Θάνο Κορομπύλια το πρωί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου φιλοξενήθηκε η διοικήτρια της έβδομης ΥΠΕ  κ Λένα Μπορμπουδάκη.

 

Μίλησε για το σχεδιασμό σε ότι έχει να κάνει με τα εμβόλια είπε ότι υπάρχουν εμβόλια και δεν θα σταματήσουν να έρχονται στην Κρήτη για να εμβολιαστεί ο πληθυσμός της.

Σε ότι έχει να κάνει με τα κρούσματα τα οποία εμφανίστηκαν στην Ανατολική Κρήτη είπε ότι ο τρόπος αντιμετώπισης ήταν ο πλέον ασφαλής διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο για παρόμοιες καταστάσεις, χαρακτήρισε φυσιολογική την αγωνία και την δυσαρέσκεια του κόσμου όμως είπε ότι πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει προσοχή και υπομονή ώστε να τηρούνται όλα τα μέτρα και διαδικασίες με τρόπο που να μην αφήνετε κανένα περιθώριο σε καμία προχειρότητα η οποία δεν βοηθάει σε τόσο σοβαρές καταστάσεις.

Αναφορικά με τη λειτουργία των νοσοκομείων του νομού είπε ότι δεν πρόκειται να προσβληθεί η λειτουργία του νοσοκομείου της Νεάπολης ήδη έχουν προσληφθεί εκεί 21 άτομα και ενίσχυση το νοσοκομείο όπως επίσης αναμένονται και οι προκηρύξεις οι οποίες σύντομα θα γίνουν για τους γιατρούς που χρειάζονται στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

“Θέλω οι πολίτες του νομού Λασιθίου να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι ότι κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων της Ανατολικής Κρήτης.” είπε μεταξύ άλλων.

 

ακούστε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που έγινε στη ροή της εκπομπής.