Menu
in , ,

Νίκος Παντιέρας, Κανονικά λειτουργεί το ιατρείο


Ο αναπληρωτής διοικητης του νοσοκομείου Νεάπολης μετά την δημοσίευση από το fonien.gr για το προβλημα στο παθολογικο ιατρείο που στάζει νερά έστειλε τη απάντηση που ακολουθεί
Κύριε δημοσιογράφε, το Παθολογικό Ιατρείο λειτούργησε κανονικά 2 και 3 Ιανουαρίου, μεταφερόμενο μετά απο απόφαση της Παθολόγου, στην Παθολογική Κλινική, μια τακτική που είχε εφαρμοστεί και το προηγούμενο διάστημα λόγω προσωπικών της θεμάτων.
Πράγματι ενημερώθηκα την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου απο την Διοικητική Υπηρεσία για το γεγονός ότι “γλύφει” το ταβάνι νερό σε κάποιο σημείο και έδωσα εντολή να μεταφερθεί το Ιατρείο στο διπλανό ακριβώς ή οπουδήποτε αλλού κρίνει η Ιατρική Υπηρεσία καθότι χώροι υπάρχουν αρκετοί.
Πράγματι το κτίριο είχε πολλά προβλήματα υγρασίας τα οποία αντιμετωπίστηκαν, με κορωνίδα την μόνωση του κτιρίου η οποία λόγω της εφαρμογής του Ν. 4412 έχει ανατεθεί η μελέτη στη Τεχνική Υπηρεσία του ΓΝΑΝ, καθότι το Διαλυνάκειο Νοσοκομείο δεν διαθέτει Διπλωματούχο Μηχανικό.
Παράλληλα για την προσωρινή αντιμετώπιση και μέχρι την ολοκλήρωση της μελέτης έχουν γίνει ενέργειες και έχει τελειώσει η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας των μονωτικών υλικών.
Την περίοδο αυτή βρίσκομαι σε αναρρωτική άδεια με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω οπτική επαφή του προβλήματος αλλά η Παθολόγος του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου εκτελεί χρέη Αναπληρώτριας Διοικήτριας, στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε ενημέρωση αλλά και ενέργειες αντιμετώπισης των έκτακτων αυτών συμβάντων.
Με εκτίμηση
Παντιέρας Νικόλαος
Διοικητής

Leave a Reply

Exit mobile version