in ,

Το Δ.Σ του Ε.Σ Νεάπολης ευχαριστεί

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2019 στο καφέ “ΟΑΣΗ” στην Νεάπολη.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση : τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Τίτο Ταμπακάκη καθώς και  τον Αιδεσιμότατο πατέρα Θεμιστοκλή Ματθαιάκη. Τον περιφερειάρχη Κρήτης κύριο Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου κύριο Αντώνη Ζερβό, την αντιδήμαρχο κυρία Βελιμβασάκη Έφη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νεαπόλεως κύριο Συλλιγάρδο Νικόλαο , τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου Γαλανάκη Δημήτριο,  Γουλιδάκη Άννα,  Ταμπακάκη Ελένη και  Σπανάκη Εμμανουήλ, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης κύριο Κουμαντάκη Εμμανουήλ ,τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου κύριο Θωμά Χαριτάκη,  τον αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «∆ΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» Κύριο Παντιέρα Νικόλαο.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το βιβλιοπωλείο – τυπογραφείο του κυρίου Μιχάκη για την δωρεά των προσκλητηρίων της εκδήλωσης καθώς και όλους τους καταστηματάρχες για την προσφορά των δώρων της εκδήλωσης.
                                                                                                                                                                 εκ του ΔΣ