in ,

Νέο μοντέλο που τραβά το ενδιαφέρον

Πώς και πώς περίμενες να έρθει ο Νοέμβριος, όχι για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, αλλά για να πάρεις επιτέλους στα χέρια σου το νέο θαύμα της τεχνολογίας, το Huawei Mate20 Pro, το πολυαναμενόμενο «πανέξυπνο» smartphone με επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης.

Η παγκόσμια παρουσίασή του πριν από δύο εβδομάδες είχε προκαλέσει αναστάτωση στους ειδικούς της τεχνολογίας και ενθουσιασμό στους χρήστες smartphone.

Γιατί όμως τέτοιος χαμός; Είναι απόλυτα λογικό. Τα χαρακτηριστικά του είναι μοναδικά και συνδυάζονται έτσι ώστε να κρατάς στα χέρια σου όχι μόνο ένα smartphone αλλά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ένα μοναδικό εργαλείο για τέλειες selfies, ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία αλλά και ένα κόσμημα για την τσάντα σου.

Πώς γίνεται αυτό; Το Huawei Mate Pro 20, διαθέτει τον κορυφαίο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης Kirin 980, την τριπλή κάμερα Leica, την τεχνολογία 3D Face Unlock, την υπερταχεία ασύρματη αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση και έναν φουτουριστικό σχεδιασμό.

Ας εξηγήσουμε όμως καλύτερα τι σημαίνουν όλα αυτά. Το νέο smartphone είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Kirin 980, 755 πιο ισχυρός από τον προκάτοχό του, μια κάρτα γραφικών πιο ισχυρή κατά 46% και μια εξελιγμένη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης πιο αποδοτική κατά 182%.

Δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά; Κι όμως, θα αλλάξεις γνώμη αν ακούσεις ότι επιτρέπει στους καταναλωτές να κατεβάσουν αρχεία σε ταχύτητες έως και 1,4 Gbps ενώ χάρη στο γεγονός ότι υποστηρίζει ταχύτερη σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi μπορείς να κατεβάσεις ένα βίντεο μεγέθους 2GB σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!

Ένα ακόμη μοναδικό στοιχείο είναι η προσθήκη ενός Leica Ultra Wide Angle 16mm φακού. Η τριπλή κάμερα (ναι σωστά διάβασες), μία κύρια κάμερα των 40MP, μία ultra wide-angle κάμερα των 20MP και μία telephoto κάμερα των 8MP, καθώς και μια εμπρόσθια κάμερα των 24MP, μπορούν να μιμηθούν τα αποτελέσματα των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών και να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις εικόνες που θα ανεβάζεις στα social media.

Πέρα όμως από αυτό, θα δείχνεις και άψογη στις selfies σου καθώς το νέο Huawei Mate 20 Pro υποστηρίζει την λειτουργία 3D Face Unlock και αξιοποιώντας το 3D Depth Sensing Camera System, θα έχεις το τέλειο πορτρέτο.

Πώς θα τα κάνεις όμως όλα αυτά χωρίς μια μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής; Μην ανησυχείς. Η Huawei φρόντισε και γι’ αυτό. Το νέο Huawei Mate 20 Pro έρχεται με μια μπαταρία με χωρητικότητα 4200 mAh (αφήνει πολύ πίσω τους υπόλοιπους ανταγωνιστές) αλλά και έναν φορτιστή Super Charge με ισχύ 40W πουφορτίζει την συσκευή σε ποσοστό 70% σε μόλις 30 λεπτά. Επιπλέον, υποστηρίζει την λειτουργία ασύρματης φόρτισης 15W Huawei Wireless Quick Charge, και Wireless Reverse Charge, που επιτρέπει στην συσκευή να λειτουργήσει ως power bank και να φορτίσει άλλες συσκευές που εσείς θα επιλέξετε (αρκεί να υποστηρίζουν την λειτουργία ασύρματης φόρτισης).

Όσο για το κόσμημα στην τσάντα σου; Είναι όντως ένα στολίδι, χάρη στα premium υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσουν μια συσκευή που αποπνέει κομψότητα και προσφέρει ένα σταθερό και εργονομικό κράτημα. Το νέο Huawei Mate 20 Pro κυκλοφορεί σε τρία χρώματα ενώ το πίσω μέρος αξιοποιεί ένα άψογο εφέ λεπτών γραμμών που είναι ανθεκτικό, αντιολισθητικό και δεν αφήνει σημάδια από δαχτυλιές. Διατηρεί την πεντακάθαρη, δηλαδή, εμφάνισή του ακόμη και ύστερα από εκτενή χρήση!

Αποκτήστε το σήμερα και κερδίστε δώρο το εντυπωσιακό Huawei Watch GT
Μπορείτε, λοιπόν να καταλάβετε τώρα, γιατί περίμενα με τόσο μεγάλη ανυπομονησία το νέο Huawei Mate 20 Pro. Κι όπως εγώ, έτσι και πολλοί άλλοι αδημονούσαν γι’ αυτό το smartphone. Θέλοντας λοιπόν, η Huawei να επιβραβεύσει αυτό το θερμό καλωσόρισμα και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές στα προϊόντα της, μιας και οι προπαραγγελίες που είχαν ξεκινήσει από τις 16 Οκτωβρίου έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, δίνει την ευκαιρία για ένα εξαιρετικό deal και την 1η Νοεμβρίου, την ημέρα του λανσαρίσματος. Έτσι, όσοι αποκτήσουν το νέο smartphone θα πάρουν δώρο και το νέο Huawei Watch GT.

To super αυτό deal θα ισχύσει μόνο για την 1η Νοεμβρίου 2018 από τις 17:00 έως τις 21:00, για αγορές είτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα του The Mall Athens και Media Markt (κατάστημα Αμαρουσίου) είτε σε όλα τα online shops όλων των συνεργαζόμενων καταστημάτων (ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, MEDIAMARKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC, VODAFONE, WIND, ELECTRONET, WELCOME STORES, YOU.GR

Ακόμη δεν ντυθήκατε για να πάτε στο κοντινότερο κατάστημα;

Πηγή: Η τεχνητή νοημοσύνη στις υπηρεσίες σου: Το νέο Huawei Mate20 Prο ήρθε στην Ελλάδα [εικόνες] | iefimerida.gr