27 εβδομάδες μετά και ακόμα το συνεργείο έρχεται.

0
      

Άσχημη έως και επικίνδυνη παραμένει η κατάσταση των στύλων φωτισμού στον ανισόπεδο κόμβο της Νεάπολης καθώς πολλοί από αυτούς είτε είναι κομμένοι στην πάνω μερικά χωρίς φωτιστικό σώμα, είτε έχουν αφαιρεθεί εντελώς είτε βρίσκονται στην κατάσταση της εικόνας.

 

Με δεδομένο ότι από το σημείο περνούν καθημερινά χιλιάδες οχήματα δημιουργούν την αίσθηση του φόβου σε όσους κοιτούν ψηλά ενώ σίγουρα με τον αέρα των τελευταίων ημερών τα σύρματα και τα σίδερα που διακρίνονται κινούνται διαρκώς. Στην περιοχή είχαν ξεκινήσει πρόσφατα κάποιες εργασίες όμως τα συνεργία αποχώρησαν και δεν έχουν επιστρέψει.

 

Την συντήρηση των εγκαταστάσεων αυτών  έχει υπό την ευθύνη της η κεντρική υπηρεσία των τεχνικών έργων της περιφέρειας Κρήτης. Είχαμε έρφει σε επαφή τον Ιούλιο του 2016 με το αρμόδιο τμήμα και ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Γιώργος Σπυριδάκης μας  είπε πως έως το τέλος του Αυγούστου 2016 θα γίνει το έργο της αντικατάστασης των στύλων που δεν λειτουργούν.

«Γνωρίζουμε το θέμα αυτό και θα προχωρήσουμε με τα δικά μας συνεργία στην αποξήλωση των χαλασμένων και καταστραμμένων στύλων, θα μπουν νέες βάσεις που στις οποίες θα τοποθετηθούν τα νέα φωτιστικά σώματα ενώ θα γίνει συντήρηση και σε όλα τα άλλα που δεν λειτουργούν.» είπε. Αναφορικά με τον επικίνδυνο στύλο που του γνωστοποιήσαμε στις 20 Ιουλίου  είπε ότι την επομένη εβδομάδα θα πάει στο σημείο το συνεργείο προκειμένου να αφαιρέσει σε πρώτη φάση τα τμήματα που αιωρούνται για να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχήματος!!!

 

6 μήνες μετά και 25 εβδομάδες έχουν περάσει και ακόμα το συνεργείο να φτάσει στη Νεάπολη.

ΘΑΝΟΣ Κ.

       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΝΕΑΠΟΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιδέα για να μην … σας στάζει είναι εδώ..

      Για Αυτοκόλλητα Μη Υπερχείλισης Καφέ, σε Πρωτότυπα Σχέδια και Με το Λογότυπο σας και…