in , , , , ,

Για τον τόπο από τους ανθρώπους του.

Τα μέλη του Π.Σ Μαρδατίου και Ρούσσας Λίμνης ο ΘΥΛΑΚΑΣ  μια εβδομάδα μετά την επιτυχημένη τους εκδήλωση για την πρώτη του Μάι μέσα από την ΑΝΑΤΟΛΗ και τον τοπικό τύπο θέλουν να εκφράσουν τόσο τις ευχαριστίες τους όσο και να επισημάνουν ότι θέλουν τον σύλλογο ενεργό παραγωγικό και κυρίως χρήσιμο στην τοπική κοινωνία.
«Για την εκδήλωση της Πρωτομαγιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες Σιγανός Α.Ε., Αφοί Φιορέτζη Ο.Ε., το φούρνο του Κάργατζη καθώς και τα καταστήματα Επιτροπάκη Αριστείδη, Αποστολάκη Άννας. Ευχαριστούμε θερμά τον Αλεξανδράκη Νικόλαο για τον εξοπλισμό που μας παραχώρησε. Τον Αποστολάκη Εμμανουήλ για τη διαμόρφωση του χώρου με μηχάνημα. Τον πολιτιστικό σύλλογο Κριτσάς για τα τραπέζια και τις καρέκλες που μας παραχώρησε. Το Βαγγέλη Τσακιράκη από την Ιεράπετρα καθώς και τα θερμοκήπια με τα οποία συνεργάζεται για τα λουλούδια που στόλισαν το στεφάνι μας φέτος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες που ετοίμασαν τα εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογος, αλλά και για τα εδέσματα και γλυκά που ετοίμασαν από το σπίτι τους.»
αναφέρουν και δείχνουν ότι ήδη από την αρχή της θητείας του το νέο Δ.Σ που έχει μέλη και από το προηγούμενο, έχει την διάθεση της διαρκούς παρουσίας στα κοινά της περιοχής αρκεί σε αυτή τη νέα προσπάθεια να συμμετέχουν όσο τα μέλη του συλλόγου όσο και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής αλλά και οι τοπικοί φορείς όπου αυτό απαιτείται.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.