in , , , , ,

Η απουσία δηλώνει απαξίωση κύριε Θραψανιώτη.

Κύριε Θραψανιώτη, αξιότιμε κύριε κυβερνητικέ βουλευτή Λασιθίου, σε απάντηση της δήλωσης σας σχετικά με τα δημοσιεύματα λόγω της απουσίας σας από την Λαϊκή συνέλευση της Νεάπολης την Παρασκευή επιτρέψτε μου επειδή είναι κείμενα που έχουν την υπογραφή μου να σας σχολιάσω το εξής.
 
Σαφώς και κανείς δεν είπε ούτε και το αυτί μου άκουσε ότι η απουσίας σας από την συνέλευση ήταν η αιτία  ώστε να αποδυναμωθεί η δυναμική της όποιας απόφασης για την μη κατάργηση του Α.Τ της Νεάπολης, ούτε και ζητήθηκε από κανένα στην αίθουσα η απολογία σας για τους λόγους της απουσίας σας, αλλοίμονο.
 
Το θέμα έχει να κάνει με τον τρόπο  κύριε βουλευτή και με το γεγονός ότι αν και είχατε προσκληθεί δεν μπήκατε καν στον κόπο να χαιρετήσετε με επιστολή σας την συνέλευση μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας, δηλαδή τίθεται θέμα στοιχειώδους ευγένειας την οποία και δεν δείξατε εν προκειμένω. Πολλές φορές στο παρελθόν έχετε μιλήσει για την ενότητα και την συμμετοχή όλων σε αγώνες και διεκδικήσεις και στην λαϊκή συνέλευση ήσασταν απόν γενικά.
 
Σε άλλες δε εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων στέλνεται χαιρετισμούς ενώ σε αυτή που είναι θέμα μιας ολόκληρης περιοχής δεν το πράξατε και σαφώς σας χρεώθηκε σαν σφάλμα.
 
Σε ότι δε αφορά το Υ.Γ σας «Προτιμώ να είμαι χρήσιμος παρά αρεστός. Έτσι πορεύτηκα και  έτσι σκοπεύω να πορευθώ….»  αυτό το ελπίζουμε και εμείς πραγματικά να αφήσετε στο πέρας της κοινοβουλευτικής σας θητείας έργο χρήσιμο για τον τόπο και τους ανθρώπους του.
 
Στην αίθουσα βρίσκονταν ο συνεργάτης σας και συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Γιώργος Καλλιντέρης όποιος δεν είπε τίποτα από μικροφώνου  ενώ σε ερώτηση μου γιατί δεν υπήρξε καν ένας χαιρετισμός από την μεριά σας μου είπε ότι όλα αυτά τα έχετε πει χίλιες φορές και ο κόσμος  βαριέται.
 
Ο κόσμος θέλει να γνωρίζει αγαπητέ κύριε βουλευτή και να αισθάνεται ότι δεν απαξιώνεται από όσους ο ίδιος με τις επιλογές του έχει στηρίξει, ψηφίσει, εκλέξει.
 
Τέλος, δεν υπάρχει  καμία κακώς «περίεργη προσέγγιση» στα κείμενα μας, σαν δημοσιογράφοι γράφουμε και καταγράφουμε μόνο την αλήθεια και τις απόψεις πολιτών και φορέων, αυτή είναι η δουλειά μας και το χρέος μας απέναντι στην κοινωνία και το υπηρετούμε σίγουρα όχι για να είμαστε αρεστοί.
 
Με εκτίμηση
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ