in , , ,

Τα πάντα όλα, έχει η τοπική αγορά

«Η τοπική αγορά της Νεάπολης, απόλυτα συνδυασμένη με το γιορτινό κλίμα των ημερών, είναι μια πολύ λογική επιλογή για τις αγορές όλων», δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης κ. Σταύρος Τζώρτζης.
Πλέον το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι εορταστικό και ελαστικό ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι οι καταναλωτές όλες τις ώρες. Άλλωστε η νεαπολίτικη αγορά διακρίνεται για την εξυπηρέτηση, την επάρκεια και την ποιότητά της!
«Τα καταστήματα της Νεάπολης», συνέχισε, «δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από άλλα άλλων αγορών, εδώ στον τόπο μας μπορούμε να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε σε όλα τα είδη σε ποικιλία και σε πολύ καλές τιμές.
Πέρα από τα προϊόντα που βρίσκουμε παντού, η αγορά της Νεάπολης έχει πολλά ντόπια προϊόντα που παράγονται στην περιοχή και έτσι είναι εξασφαλισμένη η ποιότητά τους και πιο πλούσιο το εορταστικό τραπέζι όλων. Τόσο τα γαλακτοκομικά, τα τυροκομικά, τα κρεατικά, τα φρούτα και ποτά, τα οπωροκηπευτικά, μαζί με όλα τα άλλα προϊόντα των καταστημάτων ένδυσης- υπόδησης και δώρων κάνουν την τοπική μας αγορά ικανή να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες.
Η Νεάπολη στον αστικό της ιστό τις μέρες αυτές είναι ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια από την στιγμή που τόσο οι σύλλογοι, όσο και οι φορείς έχουν προγραμματίσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης, αλλά και στις γειτονιές, ενώ τα ταβερνάκια και τα καφέ εξασφαλίζουν την φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα.
Οι σύλλογοί μας και οι ομάδες πολιτών είναι το καμάρι μας και πραγματικά κάνουν κάθε χρόνο και κάτι πιο όμορφο τούτες τις μέρες.
Ας κλείσουμε τα μάτια στις δυσκολίες, που είναι πολλές και κοινές για όλους μας σχεδόν, ας δώσουμε λίγο χρόνο στους δικούς μας ανθρώπους και ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε άλλους. Έτσι θα κάνουμε τις γιορτές για όλους μας πιο ήρεμες και οικογενειακές. Καλές γιορτές», κατέληξε ο κ. Τζώρτζης.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ