in , , ,

Μπαμ και μπουμ με την αστυνομία…θεατή.

Με … χειροβομβίδες επιτέθηκαν άγνωστοι δράστες, σε γνωστή επιχείρηση.
Από την έκρηξη των χειροβομβίδων σε επιχείρηση στην βιομηχανική περιοχή στο Ηράκλειο σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ωστόσο δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που η ίδια επιχείρηση δέχεται επίθεση. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, άγνωστοι είχαν επιτεθεί με όπλα κατά της επιχείρησης, δημιουργώντας και πάλι πολλαπλές υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις.
Η Αστυνομία, παρά το ότι έχει σοβαρές ενδείξεις για το ποιοι είναι οι δράστες, χειρίζεται την υπόθεση με μεγάλη μυστικότητα έως ότου δέσει τις κατηγορίες και προχωρήσει στη σύλληψη των δραστών. Με βάση τα ως τώρα στοιχεία οι επιθέσεις είχαν πίσω τους κάποιον ηθικό αυτουργό, με την αστυνομία να περιμένει τις αναλύσεις στοιχείων που έχει ήδη καταφέρει να συλλέξει, με στόχο να κλείσει την υπόθεση.
Το σημαντικότερο όμως φαίνεται να είναι οι διαδοχικές επιθέσεις που έχει δεχθεί η επιχείρηση, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνεχίσουν.
Παρά τη σπουδαιότητα όμως της υπόθεσης, επίσημα η Αστυνομία την κρατά προς το παρών μυστική, χωρίς να θέλει να δώσει κάποια πρόσθετη πληροφορία για το συμβάν.