15 οι συνδυασμοί στο νομό για τους 4 Δήμους.

0
      

Τελευταία στιγμή άλλαξε το εκλογικό σκηνικό στο Ν. Λασιθίου, με την αποχώρηση της Κίνησης Πολιτών «Μπροστά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Οδυσσέα Σγουρό για τον Άγιο Νικόλαο και της «Σητειακής Διαδημοτικής Ενότητας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Νίκο Κουρουπάκη για το Δήμο Σητείας.

Σε θρίλερ πάντως εξελίχθηκε η κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο Λασιθίου, με τους περισσότερους συνδυασμούς να περιμένουν κυριολεκτικά ως την τελευταία στιγμή, αργά το βράδυ της Κυριακής, προσθέτοντας και αφαιρώντας ονόματα…Έτσι, πλέον, για τη Δημοτική Αρχή του Αγίου Νικολάου, θα αγωνιστούν τέσσερις συνδυασμοί, από τους έξι που είχαν αρχικά εκδηλώσει ενδιαφέρον.


Πρόκειται για το «Δικαίωμα στην Πόλη» με επικεφαλής τον Αντώνη Ζερβό, τη «Δημοτική Συνεργασία» με τον Πανίκο Καρατσή, τον «Σύγχρονο Δήμο» με τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Κουνενάκη και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» με τον Γιώργο Πάγκαλο (η σειρά αναφοράς των υποψηφίων είναι αλφαβητική).


Στην εκλογική μάχη για το Δήμο Σητείας είναι η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής την κ. Σταυρούλα Καράμπελα, η «Σητεία Δήμος Αλλάζει» με τον νυν Δημαρχο κ. Θοδωρή Πατεράκη και η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Σητείας» με την κ. Κατερίνα Σκαρβελάκη.


Στην Ιεράπετρα συνεχίζουν και οι έξι υποψήφιοι Δήμαρχοι που είχαν μπει στον εκλογικό αγώνα: η κ. Ελένη Βλάσση, ο κ. Μανόλης Γερακιανάκης, ο κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, η κ. Μαρία Κοτσυφάκη, ο κ. Μιχάλης Μαχαιράς και ο κ. Μιχάλης Προϊστάκης.


Μετά την αποχώρηση του νυν Δημάρχου κ. Γιώργου Μηλιαρά, το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου θα διεκδικήσουν ο κ. Μιχάλης Περυσινάκης και ο κ. Γιάννης Στεφανάκης.

 

πηγη
www.anatolh.com

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερημώνει η Χρυσή, ούτε σκιά δεν έχει πλέον

      Μαζεύει τα πάντα ο επιχειρηματίας από το Γαϊδουρονήσι και το κάνει Ερημονήσι Χωρίς σ…