in , ,

Σαν τα μάτια μας….video

Σαν τα μάτια τους προσέχουν την Πλατεία Δικαστηρίων και το σιντριβάνι έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Νεάπολης ο Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κίμωνας Χουρδάκης και ο νυν Τοπικός Σύμβουλος Δημήτρης Γαλανάκης.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ τους συνάντησε τυχαία χθες το πρωί ξανά στο σημείο όπου καθημερινά σχεδόν περνούν ώρες για να φροντίσουν και να περιποιηθούν το πράσινο και το ίδιο το σιντριβάνι.

Ο Κίμωνας Χουρδάκης τόνισε εκ νέου τη βοήθεια και το σεβασμό που όλοι πρέπει να δείχνουν στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

16 6 15 ΠΛ. ΔΙΚΑΣΤ (2)

«Περνούν από ‘δώ κάθε μέρα πάρα πολλοί άνθρωποι, δεν είναι δυνατόν να το αφήνουμε ούτε βρώμικο, ούτε και απεριποίητο. Με τη βοήθεια και του Συλλόγου των “Νέων” Νεάπολης είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια και να φροντίσουμε λίγο τον τόπο εδώ. Θα φυτέψουμε νέα λουλούδια και θα πάρουμε και νέα ψάρια για το σιντριβάνι.

Παρακαλώ όμως όλους τους κατοίκους να μην πετούν τροφή στα ψάρια, αυτά δε μπορούν να φάνε ούτε κόλλυβα, ούτε ψωμιά, ούτε ό,τι άλλο έχει ο κάθε ένας και το πετά μέσα. Τα ψάρια τα φροντίζουμε εμείς και να μην ανησυχούν, είναι μια από τις αιτίες που πολλές φορές δεν αντέχουν, το ότι τρώνε ό,τι τους πετούν».

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ