10 μήνες στον βασανιστή…των σκύλων.

0
      

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ (8 ΚΑΤΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ) ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΥΖΩΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟΥ.
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ) ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ.

Η ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ (ΠΑΡΟΤΙ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΕΝΕΚΑ ΕΔΡΑΣ) ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ κ. ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΝΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΒΙΑΖΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 

 

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΣΕ ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ. 

ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΟΖΩΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΖΩΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ, ΤΟ ΖΩΟ ΕΙΧΕ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ(!!!!!!!), ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΟΙ “ΤΣΙΜΠΟΥΡΑΚΛΕΣ” ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ) ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΖΩΟ. 

ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ……..ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ……………..

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και από τον Άγιο Νικόλαο στην μάχη με τη φωτιά στη Μονή Αγκαράθου

      Δύναμη της Πυροσβεστικής και από τον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται στη μεγάλη φωτιά που ξέσ…