in

“Όχι” της Αστυνομίας στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, τη Δευτέρα, έξω από το Εφετείο

Απαγορεύτηκε από το υπ. Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛΑΣ η συγκέντρωση για συμπαράσταση στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, έξω από το Εφετείο.
Απαγορεύτηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛΑΣ η συγκέντρωση για συμπαράσταση στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, που αναγγέλθηκε μετά το κάλεσμα του Γιάννη Λαγού, ο οποίος δήλωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα είναι παρών αύριο στο Εφετείο, κατά την ανακοίνωση των ποινών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται αργότερα σήμερα δελτίο Τύπου για την Απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με την οποία απαγορεύεται η συγκέντρωση.
Η απαγόρευση γίνεται με βάση το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νόμου 4703/2020 περί συναθροίσεων.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ο ευρωβουλευτής και καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, Γιάννης Λαγός γνωστοποίησε με αναρτήσεις του στο Twitter ότι θα δώσει το παρών στη δίκη της Χρυσής Αυγής αύριο Δευτέρα.
Η δίκη της Χρυσής Αυγής που είναι σε εξέλιξη, θα ξεκινήσει με την ανακοίνωση των ελαφρυντικών αυτή την εβδομάδα, τα οποία και θα κρίνουν τις τελικές ποινές.
“Το τεστ κορονοϊού ήταν καθαρό. Ο δρόμος για Ελλάδα ειναι ανοιχτός. Δευτέρα 12/10 στις 10 το πρωί θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιώτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της, εις βάρος 67 ΑΘΩΩΝ”, έγραψε ο Γιάννης Λαγός, ενώ σε άλλη ανάρτησή του καλεί σε συγκέντρωση “Εθνικιστών” έξω από το Εφετείο”, δήλωσε στην ανάρτησή του ο Λαγός.
“Το πρωί της Δευτέρας στις 9 στο εφετείο γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένος ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου. δεν με φοβίζετε. ποτέ δεν θα πάρετε αυτή την χαρά”.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την Αστυνομία και αύριο (Δευτέρα 12 Οκτωβρίου) στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών.
Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση και σταδιακά από τις 5:00 η κυκλοφορία των οχημάτων, στις εξής οδούς:
– Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
– Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών
ΠΗΓΗ: thetoc.gr