in ,

Όχι εφησυχασμός, Ναι στην υπεύθυνη στάση στον Αγιο Νικόλαο

Το γεγονός ότι ο Αγιος Νικόλαος δεν μπήκε σε καθεστώς κόκκινης περιοχής ούτε και επεβλήθησαν αυστηρότερα μέτρα την Παρασκευή δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας κάνει να εφησυχαζόμαστε και να μην τηρούμε τα μέτρα.

Είναι δεδομένο ότι το ιικό φορτίο στην περιοχή είναι αυξημένο, ο ιός μας κάνει επίθεση και η μετάλλαξη που έχει δημιουργηθεί κάνει την μάχη μαζί του ακόμα πιο δύσκολη.

Μπορεί ο Νίκος Χαρδαλιάς από την Πολιτική προστασία να μην μας ενέταξε στις κόκκινες περιοχές την Παρασκευή αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει το επόμενο διάστημα.

Για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι να πράξουμε τα δέοντα που δεν είναι άλλα από την τήρηση των μέτρων, όχι συναθροίσεις, όχι επαφές με τρίτους που δεν γνωρίζουμε το περιβάλλον τους συχνό πλύσιμο των χεριών και μείωση στις μετακινήσεις γενικά

Τα 50 κρούσματα της Παρασκευής εύκολα μπορούν να γίνουν 80 ,100, 130, και τότε η περιοχή θα χαρακτηριστεί κόκκινη και το νοσοκομείο θα επιβαρυνθεί τυχόν με περιπτώσεις που δεν θα μπορεί εύκολα να διαχειριστεί.

Από εμάς τους ίδιους εξαρτώνται όλα, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς.

Ο έλεγχος των μοριακών τεστ από την Αμμούδα είναι σε εξέλιξη, σε άλλες σχολικές δομές επίσης υπάρχουν θετικά κρούσματα όπως και σε χώρους εργασίας, γεγονότα που από μόνα τους είναι ανησυχητικά και δείχνουν ότι η περιοχή πιέζεται αρκετά.

Θ.Κ