in , , , , , ,

Όχι γκρίνια, όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.

Ο γραμματέας του Δ.Σ του Εμπορικού συλλόγου Αγίου Νικολάου 24 ώρες μετά την διοργάνωση για πρώτη φορά της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ στην αγορά του Αγίου Νικολάου έκανε το σχόλιο που ακολουθεί.

 

Σαν μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου είπα να δώσω μερικές απαντήσεις σε ερωτήσεις – απορίες σχετικά με την εκδήλωση Λευκή Νύχτα .

Η γιορτή αυτή ήταν για ολο των Άγιο Νικόλαο για όλους τους εμπόρους . Προσπαθήσαμε με μουσική και διασκέδαση να καλύψουμε ενα μεγάλο μέρος του κέντρου και οχι να γίνει μια εκδήλωση με 1 κέντρο την πλατεία η τη λίμνη ( όπως γίνονται ολες οι εκδηλώσεις της πόλης μας ).
Μοιράστηκαν 250 αφίσες σε μαγαζιά και 60 – 70 αφίσες σε ξενοδοχεία και υπηρεσίες ( αυτό το ανάλαβε εταιρία διανομής φυλλαδίων ).
Η συμμετοχή λοιπόν του κάθε εμπόρου όπως έλεγε και η αφίσα και δημοσιεύσαμε στα ΜΜΕ γίνετε απο τον ίδιο , με προσφορές εκπτώσεις που θα τις διαφήμιζε ο ίδιος για το μαγαζί του με διάφορους τρόπους, ακόμα ζητήσαμε όσοι συμμετέχουν να έχουν κεράσματα έξω απο το μαγαζί τους για των κόσμο .

 

Ανταπόκριση του κόσμου υπήρχε , βγήκαν οι ντόπιοι βγήκαν ξένοι απο τα ξενοδοχεία και πιστεύω οτι ήταν προς όφελος όλος μας γιατί αποδείξαμε ότι όλοι μαζί και με μεγαλύτερο συντονισμό και συμμετοχή μπορούμε να βγάλουμε των κόσμο έξω από το σπίτι τους και τους τουρίστες απο τα ξενοδοχεία δίνοντας ζωντάνια στον Αγιο Νικόλαο που είναι κάτι που μας λείπει .

 

Βαγγέλης Χατζηδάκης