in ,

Όταν η βλακεία γίνεται επικίνδυνη και στην πόλη του Αγίου Νικολάου.


 
 
 
 
 
 
 
Ασφαλώς και όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη και όλοι έχουν δικαίωμα στην γνώμη τους, κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει απόψεις και γνώμες, συνθήματα και γνωμικά γράφοντας τα μέρη που είναι κοινά σε όλους. Τα παγκάκια του παραλιακού του Αγίου Νικολάου προς Αμμούδι επέλεξαν μέρες τώρα κάποιοι για να γράψουν “έκθεση ιδεών”, των δικών τους ιδεών, και να επισημάνουν με τα συνθήματα τους   την αντίθεση τους σε όλη αυτή την μάχη που όλοι δίνουμε κάθε μέρα. Τρόπος σίγουρα απαράδεκτος και κατακριτέος και μάλιστα επέλεξαν να τα γράψουν και στα αγγλικά ώστε ή το μήνυμα τους να αποκτήσει διεθνή απήχηση ή ίσως δεν γνωρίζουν καλά Ελληνικά.
 

 
 
 
 
 
 
 
Διαπιστώνουμε και σε τοπικό επίπεδο ότι μερικοί μερικοί, ελπίζω λίγοι, πολλοί λίγοι είναι από την μεριά των πολιτών που δημιουργούν την πανδημία της συνωμοσιολογίας, μια ασθένεια του νου που επιτυγχάνεται με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και την παραπληροφόρηση. Και το κάνουν μάλιστα σε μια περίοδο που το δεύτερο κύμα της πανδημίας δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη χώρα μας, τα οποία μάλιστα μεταξύ άλλων αποτυπώνονται στον καθημερινό αριθμό των νοσούντων και των νεκρών ακόμα και εδώ στην Κρήτη στο Λασίθι.
Είναι αυτοί οι τσάμπα μάγκες που επιλέγουν τέτοιους τρόπους για να κάνουν την δική τους επανάσταση και να δημιουργήσουν σύγχυση στους πολίτες λερώνοντας τα 5 παγκάκια στον παραλιακό, ίσως και σε άλλα σημεία στην πόλη, για να καταγράψουν ανώνυμα, την βλακεία τους.

 
 
 
 
 
Θ.Κ
φωτογραφίες Κ.Χ