in , , ,

Όλοι οι παιδικοί μαζί.

Το Σάββατο θα γίνει η μεταφορά του 1ου παιδικού σταθμού που βρίσκεται στον δρόμο του μουσείου Αγίου Νικολάου στο συγκρότημα των παιδικών σταθμών της Αμμούδας.

Άμεσα δε, θα λειτουργήσουν όλα τα τμήματα καθώς το προσωπικό έχει προσληφθεί και όλα τα παιδιά που είχαν φύγει τον Οκτώβριο θα επιστρέψουν στα τμήματα τους. 
Τις προηγούμενες μέρες ήρθε ο καινούργιος εξοπλισμός και έχει ήδη τοποθετηθεί στους νέους χώρους του ορόφου οπότε όλα είναι έτοιμα ώστε να λειτουργήσουν για πρώτη φορά όλοι οι παιδικοί της πόλης στο κτίριο της Αμμούδας.
 «Επιτέλους τα καταφέραμε και μετά από πολύ υπομονή και χρόνο έγινε το αυτονόητο σε ότι αφορά την πρόσληψη του προσωπικού που πλέον είναι για τους παιδικούς αριθμός ιδανικός. Καταφέραμε δε να τελειώσουμε και το θέμα της μεταφοράς και του 1ου στην Αμμούδα σύμφωνα με την αρχική μας εκτίμηση και έτσι όλοι πλέον οι παιδικοί και όλα τα τμήματα θα λειτουργούν στο ίδιο κτίριο και έτσι συμβάλουμε και στην γενικότερη οικονομία του ΟΚΥΔΑΝ από την στιγμή που μειώνονται τα έξοδα των ενοικίων.» 
είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του οργανισμού Μανόλης Αικατερινάκης. Θα ενημερωθούν οι οικογένειες των απιδιών που είχαν φύγει ώστε να επιστρέψουν από εβδομάδα στα τμήματα τους.
ΘΑΝΟΣ Κ.