in , , , , , ,

Όλοι οι γονείς χρειάζονται.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των παιδικών σταθμών δήμου Αγίου Νικολάου,
Σας καλωσορίζουμε με τη σειρά μας στους παιδικούς σταθμούς, που για μια ακόμη χρονιά φιλοξενούν τα παιδιά μας. Κάθε χρόνο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων συμμετέχει εθελοντικά στο έργο των παιδαγωγών και του δήμου, στην προσπάθειά του να συμβάλει στην εκπαίδευση με τα μέσα που διαθέτει.
Δεν χρειάζεται να σας απαριθμήσουμε τα οικονομικά προβλήματα που περνάμε όλοι μας και τον αντίκτυπο που αυτά έχουν στην εκπαίδευση και στις παροχές που θα έπρεπε να υπάρχουν στα σχολεία, ούτε να σας υπενθυμίσουμε πόσο τυχεροί είμαστε όλοι εμείς που τα παιδιά μας φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς, είτε μέσω ΕΣΠΑ είτε με τροφεία.
Όμως, ακόμα και αυτά τα εφόδια δεν είναι αρκετά να καλύψουν την αγωνία των γονιών για μια αξιοπρεπή παραμονή στους παιδικούς σταθμούς. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, να λύσει ταχύτερα χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, προβλήματα που απασχολούν τους γονείς και δυσχεραίνουν το έργο των δασκάλων και την γενικότερη εύρυθμη λειτουργία των παιδικών.
Χρειάζεται λοιπόν η ενεργή συμμετοχή όλων μας, από όλους τους παιδικούς σταθμούς του δήμου, και αυτό θα γίνει μόνο με την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του συλλόγου, δηλαδή όταν όλοι μας έρθουμε να ψηφίσουμε στις εκλογές που θα γίνουν την Τετάρτη στις 26 Οκτωβρίου στις 16:00μ.μ. και να θέσουμε υποψηφιότητα, ώστε όχι μόνο να έχουμε άποψη ως εξωτερικοί παρατηρητές, αλλά να συμβάλλουμε έμπρακτα στη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στους παιδικούς. Ας βρούμε λίγο χρόνο να τον αφιερώσουμε στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών μας. Εξάλλου είμαστε γονείς, είμαστε υπερήρωες!
Τις φετινές ομιλίες των ειδικών και συνεργατών του ΟΚΥΔΑΝ θα εγκαινιάσει η διατροφολόγος κα Κατσούλη, η οποία είναι προσκεκλημένη την ίδια ημερομηνία με τις εκλογές, στις 16:00 μ.μ. στον παιδικό σταθμό δήμου Αγίου Νικολάου στην Αμμούδα. Θέμα της συζήτησης: Διατροφική συμπεριφορά βρεφών και νηπίων, σχολείο & σπίτι.
Σας περιμένουμε όλους!