in , , ,

"Όλοι μαζί με κοινό όραμα…"

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μια προσπάθεια δημιουργίας μιας κίνησης των δημοτών μας με στόχο την συμμετοχή της στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον τόπο μας και θα πρέπει να υποστηριχτεί από όλους μας….της Γεωργίας Πολυχρονάκη

Η Πρωτοβουλία Δημοτών Δήμου Αγίου Νικολάου δημιουργήθηκε στην πρώτη συνάντηση που είχαμε από ένα μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, όπου μαζί αποφασίσαμε να επιδιώξουμε ένα δήμο που θα λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά με την συμμετοχή όλων των δημοτών αλλά και που θα συγκρούεται και θα διεκδικεί τα δικαιώματα τους και δεν θα συντηρεί απλά την άδικη και παράνομη επιβολή της πολιτικής των μνημονίων και του θεσμού του «Καλλικράτη».

Αυτό που αναζητάμε ως Πρωτοβουλία Δημοτών είναι η συμμετοχή από κόσμο που θα έχει λόγο σε οποιοδήποτε θέμα, που να αφορά τον Δήμο μας. Θέλουμε ανθρώπους ενεργούς, μάχιμους, 
ανθρώπους που έχουν όραμα και που αγαπούν τον τόπο τους… είτε Νεάπολη, είτε Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Μίλατος κ.τ.λ.

Δεν θέλουμε ανθρώπους που απλά κάθονται στο καναπέ τους ή που απλά έχουν προσωπικά συμφέροντα κερδίζοντας την μετέπειτα εκλογή τους. Δεν θέλουμε άρχοντες, δεν θέλουμε τουπέ.

Θέλουμε ανθρώπους που την αξία τους την έχουν κερδίσει μόνοι τους με το σπαθί τους και δεν κρύβονται πίσω απ’ το όνομα τους, το επάγγελμα τους ή τα χρήματα τους.

Καλούμε λοιπόν όσους συμμερίζονται της απόψεις μας και όσους πιστεύουν ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δήμο από τους πολίτες για τους πολίτες να παρευρεθούν στην συνάντησή μας την Τετάρτη 19/02 και ώρα 18:30 στο ΡΕΞ Αγ. Νικολάου.

Όλοι μαζί με κοινό όραμα θα ανεβάσουμε τον πήχη για μια καλύτερη ζωή και ένα δημοκρατικό μέλλον με αξιοπρέπεια.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ
Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Δημοτών Δήμου Αγίου Νικολάου